Afstemning til Børneprisen – FodboldPrisen 2019

Afstemning til Børneprisen


Her kan du se hvem der er indstillet i kategor


Her kan du se hvem der er indstillet i kategori en.

[sociallocker id="17071"]
Børneprisen 2019
KRARUP/ESPE FODBOLD
OKS
IK ROSENDAL FODBOLD
HAARBY BK
STENLILLE IF
ORIENT FODBOLD
STRIB IF
Create Online Surveys
[/sociallocker]

ORIENT FODBOLD

Der er fuld knald på Orient Fodbold, hvor de især i børneafdelingen har rigtigt godt fat. Klubben ligger da heller ikke på den lade side.

Klubben arrangerer året igennem flere store børnestævner, hvorigennem klubben tjener en ekstra skilling til klubkassen og ikke mindst giver børn fra hele lokalområdet en oplevelse.

Har man børn der spiller fodbold i København og omegn, så kender man Orient Fodbold og deres stævner. En klub der går et ekstra skridt for at stable børnestævner på benene, og det fortjener stor ros til klubben og de mange frivillige.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


STENLILLE IF

Klubben er på fem år gået fra stort set ingen børne- eller ungdomsafdeling til i dag at have masser af medlemmer.

Klubben har startet en lang række projekter op, deriblandt Bold & Bevægelse for de 2-4 årige, som hurtigt blev fulgt op af et Hovedet, Kroppen, Klubben-forløb i samarbejde med byens skole.

En aktivitet, der - ligesom Bold & Bevægelse - er blevet en årligt tilbagevende aktivitet i klubben. Pigeraketten har de også, hvor der kom 65 piger fra den lokale skole, og det har i dag givet 12-15 medlemmer.

Med hårdt arbejde kan man nå langt - det er Stenlille IF et bevis på.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


STRIB IF

Klubbens ledelse har valgt at rette et strategisk fokus mod at styrke børne- og ungdomsafdelingen. Hos de mindste tilbyder klubben fodbold for de allermindste gennem Bold & Bevægelse, som drives af engagerede og dygtige forældre.

Derudover rekrutteres nye medlemmer gennem samarbejde med den lokale skole omkring 0.-3. klasse og tidligere via aktiviteter som DBU's Pigeraketten. På ungdomssiden har klubben, som mange andre klubber, kæmpet med at fastholde de unge, men fremfor at kastet håndklædet i ringen, har man valgt at satse på sociale aktiviteter som omdrejningspunkt for at fastholde og rekruttere unge.

Klubben tilbyder hvert år ungdomsårgangene et stort beløb til afholdelse af aktiviteter, hvor ikke bare medlemmerne men også deres venner kan deltage. 

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


KRARUP/ESPE FODBOLD

Krarup Espes ungdomsafdeling tæller 150 aktive medlemmer - fordelt på 12 hold - hvoraf piger udgør imponerende 68 spillere. 

Spillerne rekrutteres bl.a. gennem tæt samarbejde med den lokale skole og børnehave.

Klubbens seniorspillere og trænere tager aktivt del i ungdomsarbejdet som gæstetrænere på klubbens fodboldskole. Det er med til at give en særlig klubånd på tværs af alder og køn, og det er med til at gøre det lettere at få de ældste ungdomsspillere og seniorer til at melde sig på banen som børne- og ungdomstrænere.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


OKS

Odense-klubben arbejder målrettet med at styrke børne- og ungdomsmiljøet i klubben, hvor man bl.a. har indført ”Det fede fodboldmiljø for alle” med fokus på, at alle medlemmer har lige vilkår og muligheder uanset niveau. Det arbejder har man ansat en ungdomsudvikler til, som bl.a. har til opgave at støtte trænerne med at rulle de nye principper ud. Generelt arbejder klubben meget med at understøtte og udvikle deres trænere, hvoraf 25 af dem har været på C1-trænerkursus i år som led i et forløb med en DBU Fyn Trænerrådgiver. Klubbens ungdomsafdeling tæller hele 58 trænere/ledere, fordi man ønsker at leve op til DBU's anbefaling om maks. 8 spillere pr. træner. 

Klubbens ungdomsafdeling er stor, og specielt på pigesiden har klubben sat hårdt ind med et langt sejt træk. Det har betydet en stor stigning i antallet af piger i klubben, som nu tæller omkring 70 spillere, hvoraf de ca. 50 er kommet til inden for det seneste år. Også på drengesiden er klubben stærkt kørende med ca. 360 aktive medlemmer og hold i alle aldersgrupper - fra de mindste til og med U19. Med start i efteråret tilbyder klubben som noget nyt også Esport.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


IK ROSENDAL FODBOLD

Klubben er ikke uden grund tidligere blevet rost meget, og derfor er det også på sin plads at indstille dem til Klubprisen.

Klubben er yderst initiativrig og uanset om det er småt eller stort, så tør klubben kaste sig ud i nye projekter. Seneste har klubben lavet gratis fodboldtilbud for alle børn i alderen 2-3 år, hvor man leger og tumler med bold og andre aktiviteter sammen med forældre eller bedsteforældre.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


HAARBY BK

Der er masser af liv på banerne i Haarby BK, hvor klubbens godt 140 ungdomsmedlemmer - heraf 23 piger - boltrer sig.

Klubbens medlemmer tæller også 10 syriske børn, der kom til som flygtninge for 3-4 år siden, og som klubben har haft stor fokus på at integrere på holdene, hvilket er medvirkende til, at de fortsat er at finde på klubbens baner.

Der laves bl.a. sociale arrangementer for grupperne, der i 2019 bl.a. har budt på bowling og gokart. Klubbens ungdomsafdeling bygger bl.a. på et velfungerende klubsamarbejde med naboklubberne Flemløse BK og Ebberup IF.

I Haarby BK håndteres ungdomsarbejdet ledelsesmæssigt af 3 af bestyrelsens medlemmer, som gør et stort arbejde.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


Partner


Informationer om FodboldPrisen


FodboldPrisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen.

Indstillingsfasen: Frem til og med 1/1-2020 kan du indstille i en eller flere af de forskellige kategorier.

Afstemningsfasen: Fra 6/1 til 16/2 kl. 12.00 kan du stemme på en af de nominerede i hver kategori.

Repræsentanter fra Fodboldstudier og deres samarbejdspartnere sørger for at kvalitetssikre alle de nominerede til i årets priskategorier.

FodboldPrisen er skabt af Fodboldstudier.dk. En uafhængig organisation der er giver gratis viden, inspiration og rådgivning til de danske breddeklubber.

Fodboldstudier.dk er bl.a. også:

  • Danmarks største samling af klubhistorier. Vi indsamler i øjeblikket alle de danske fodboldklubbers historie, anekdoter m.m. og samler dem i én stor bog. Er I ikke med endnu? Klik her.
  • Amatørfodboldens Hall of Fame. Fodboldstudier.dk er organisationen bag dansk amatørfodbolds hall of fame, hvor vi hylder nogle af dem som på den ene eller anden måde har leveret noget ekstraordinært i dansk breddefodbold. Vil du indstille en person til Hall of Fame? Klik her.

Kontakt / Presse


Vælg
Vælg
Spørgsmål
Indstil

HVEM VINDER PRISERNE?

SYNES GODT OM OS PÅ FACEBOOK OG FØLG MED! KLIK HERUNDER.

TAK

Hjælp os med fortsat at hjælpe

dansk amatørfodbold gratis!

Udover FodboldPrisen, så gør vi bl.a. også:

Samler klubbernes historie

Deler viden og inspiration

Gratis rådgivning

Laver store temaer

Podcast 

Videoer

Skriv til FS
1
Close chat
Hej! Tak fordi du besøgte os. Tryk på "start"-knappen for at starte en chat med os - og giv os da lige et like ;)

Start