Afstemning til Socialprisen – FodboldPrisen 2019

Afstemning til Socialprisen


Her kan du se hvem der er indstillet i kategorien.

[sociallocker id="17071"]
Socialprisen 2019
OmBold
Nibe Boldklub
Nagin Rasant, ACFC
Get2Sport
El Cambio
Nørrebro Utd.
Helsingør IF
Created with Quiz Maker
[/sociallocker]

NIBE BOLDKLUB

At gøre en forskel socialt via fodbolden kan være en noget af en håndfuld, men ikke desto mindre, så fortjener Nibe Boldklub ros for at gå i den retning.

Klubben vil nemlig starte et tilbud til en gruppe af mennesker, som man kun sjældent ser i en fodboldklub. Det kan være folk med en fysisk sygdom eller måske psykiske diagnoser som f.eks. ADHD eller lignende.

At tage initiativ til at gøre en forskel for en gruppe, der kan have det svært, skal have et skulderklap.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


OMBOLD

OMBOLD er en Nonprofit organisation, der siden 2003 har udviklet et fodboldkoncept, der specifikt er målrettet samfundsgrupper, der ikke naturligt opsøger almindelige idrætsforeninger.

OMBOLD har vist, at det er muligt tiltrække socialt udsatte og motivere til engagement og deltagelse i fysisk aktivitet – båret af ønsket om et positivt socialt fællesskab. Det hele sker under mottoet: Fodbold, Fællesskab, Forandring.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


NAGIN RAVAND, ACFC

Nagin Rasant fra århusianske ACFC fortjener stor ros for hendes passion og arbejde med pigefodbolden både på og udenfor banen i Gellerup, hvor hun har stor vægt på integration og det sociale arbejde.

Hun har selv startet et pigehold op, hvor der nu er 30 piger til træning, i et område, hvor det ellers kan være svært at få pigerne på banen.

Udover at træne pigerne, så tager hun også ansvar for dem udenfor banen. Pigerne kan komme i i klubben til lektiecafé, ligesom hun står til rådighed, hvis de har andre ting på hjertet.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


GET2SPORT

Målet med DIF get2sport er således at sikre, at der eksisterer et frivilligt idrætsforeningsliv også i de mest udsatte boligområder, så der er idrætstilbud til især børn og unge i området.

Midlet er først og fremmest at styrke de frivillige kræfters vilkår i foreningerne, så disse frivillige har lyst, evner og ressourcer til at være frivillige ledere og trænere for områdets børn og unge. Så de kan koncentrere sig om at træne børnene og lede klubben og ikke drukne i konfliktløsning og praktiske problemer.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


EL CAMBIO

Selvom El Cambio ikke er baseret på dansk jord, så det er det dansk drevet, hvilket i lige så høj grad bør anerkendes. At få vist det danske flag vist flot frem i en social og fodboldmæssig sammenhæng er vigtigt.

Det danske flag vises stolt frem i det afrikanske, hvor El Cambio skaber muligheder for børn og unge igennem fodbolden til at få et godt liv og en god uddannelse. Muligheder som de ellers var foruden.

El Cambio bør indstilles for deres arbejde med at skabe dygtige uddannede afrikanske børn med fodbolden som omdrejningspunkt.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


NØRREBRO UTD.

Hvis ikke fodboldspillerne vil komme til Nørrebro United, så må klubben jo komme ud til fodboldspillerne. Under den parole, så har Nørrebro United fået fat i spillere fra socialt udsatte områder til glæde og gavn for begge parter.

Den københavnske klub er i den grad sit sociale arbejde bevist, hvilket en lang række aktviviter igen og igen beviser.

Klubben fortjener uden tvivl stor ros for deres sociale arbejde.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


HELSINGØR IF

Den nordsjællandske klub har taget et stort socialt ansvar ved at byde mere end 30 børn med flygtningebaggrund velkommen i klubben.

En klub der tager ansvar - hvilket i den grad bør anerkendes!

Projektet er løftet i samarbejde med Red Barnet og startede i 2018. Flot er det desuden at klubben har haft masser af frivillige til at hjælpe til.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.

Partner


Informationer om FodboldPrisen


FodboldPrisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen.

Indstillingsfasen: Frem til og med 1/1-2020 kan du indstille i en eller flere af de forskellige kategorier.

Afstemningsfasen: Fra 6/1 til 16/2 kl. 12.00 kan du stemme på en af de nominerede i hver kategori.

Repræsentanter fra Fodboldstudier og deres samarbejdspartnere sørger for at kvalitetssikre alle de nominerede til i årets priskategorier.

FodboldPrisen er skabt af Fodboldstudier.dk. En uafhængig organisation der er giver gratis viden, inspiration og rådgivning til de danske breddeklubber.

Fodboldstudier.dk er bl.a. også:

  • Danmarks største samling af klubhistorier. Vi indsamler i øjeblikket alle de danske fodboldklubbers historie, anekdoter m.m. og samler dem i én stor bog. Er I ikke med endnu? Klik her.
  • Amatørfodboldens Hall of Fame. Fodboldstudier.dk er organisationen bag dansk amatørfodbolds hall of fame, hvor vi hylder nogle af dem som på den ene eller anden måde har leveret noget ekstraordinært i dansk breddefodbold. Vil du indstille en person til Hall of Fame? Klik her.

Kontakt / Presse


Vælg
Vælg
Spørgsmål
Indstil

HVEM VINDER PRISERNE?

SYNES GODT OM OS PÅ FACEBOOK OG FØLG MED! KLIK HERUNDER.

TAK

Hjælp os med fortsat at hjælpe

dansk amatørfodbold gratis!

Udover FodboldPrisen, så gør vi bl.a. også:

Samler klubbernes historie

Deler viden og inspiration

Gratis rådgivning

Laver store temaer

Podcast 

Videoer

Skriv til FS
1
Close chat
Hej! Tak fordi du besøgte os. Tryk på "start"-knappen for at starte en chat med os - og giv os da lige et like ;)

Start