Afstemning til Spillerprisen – FodboldPrisen 2019

Afstemning til Spillerprisen


Her kan du se hvem der er indstillet i kategorien.

[sociallocker id="17071"]
Spillerprisen 2019
TORBEN PEDERSEN, TVED BK.
PER LUKASSEN, SJØRRING BK.
MARTIN KRAG, SDR. RIND/VINKEL IF
DAVID HAUGE DAMSØ, MG&BK
OLE UHD, SKOVLUND IF
MICHAEL GERVIG, HØJBY S&G
Created with Quiz Maker
[/sociallocker]

TORBEN PEDERSEN, TVED BK.

Torben Pedersen har været med i og omkring Tved Boldklub siden han startede til fodbold i den svendborgensiske forstadsklub.

Et godt fodboldtalent har igennem de seneste 30 år givet ham et hav af kampe på klubbens 1.hold, der har svinget mellem Danmarksserien og Serie 1. Trods alderen skriver i 40´erne, så snører Torben Pedersen stadig støvlerne og tørner ud for klubbens bedste mandskab.

Udover at være en habil spiller, så er Torben også en humørbombe på et fodboldhold. Han er desuden aktiv som frivillig i klubbens bestyrelse, hvor han også tidligere har været formand i en årrække.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


PER LUKASSEN, SJØRRING BK.

74 år og spiller i Serie 5?! For mange lyder det som ren utopi, men ikke for Per Lukassen i Sjørring Boldklub.

Lukassen har tørnet ud for klubben i en menneskealder efterhånden og han er altid villig til at snøre støvlerne, hvis der skulle være brug for en spiller på klubbens hold.

At spille seniorfodbold i en alder af +70 år er imponerende, hvilket berettiger Per Lukassens indstilling til Spillerprisen 2019.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


MARTIN KRAG, SDR. RIND/VINKEL IF

Han er en levende legende i klubben og ingen er i tvivl, hvis man spørger hvem der er klubbens største spiller igennem tiden: Det er Martin Krag!

Krag har spillet næsten 800 kampe for klubben, hvilket må være blandt de allerhøjeste antal kampe for en spiller i dansk fodbold nogensinde!

SVIF-legenden er et forbillede for andre spillere! Udover at have spillet et hav af kampe, så er Martin Krag en god holdkammerat og bestyrelsesmedlem i klubben. Udover at spille masser af kampe, så er han også fodbolddommer.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


DAVID HAUGE DAMSØ, MG&BK

David er først og fremmest en kontinuerlig energisk humør bombe, hvilket i sig selv er en præstation, da vi spiller en sport, hvor humørsvingningerne går op og ned alt efter, hvordan ugens kamp er gået.

Yderligere er det imponerende, da David er truppens ældste og med sine små 38 somre på bagen, giver han mange af de yngre baghjul på den konto. David har formået at være kernen og omdrejningspunktet i en trup, hvor mange af spillerne er langt yngre end David selv. Alligevel er han garant og eksistentiel for det gode humør, der altid er at finde i omklædningsrummet og på banen. Han fungerer også som assistenttræner på holdet og er træner på klubbens ungdomshold. Han er af natur ikke bleg for at hjælpe, når det kommer til de sure pligter. 

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


OLE UHD, SKOVLUND IF

Hele sit liv har Ole Uhd spillet i den lille klub, Skovlund IF, ved Varde. Han har et hav af serie- og old boys-kampe bag sig, men i efteråret spillede Ole sin sidste kamp i Skovlund-trøjen - fejret med at hans fire brødre spillede med i samme kamp.

Ole Uhd er et forbillede på og udenfor banen, han er altid klar til at trække fodboldstøvlerne på, hvis der skulle mangle en mand og han er i det hele taget en klubmand fra inderst til yderst.

Den slags ser man ikke så ofte mere, og når man som Ole Uhd også lige har været formand siden 1984, så er lidt ros på sin plads.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


MICHAEL GERVIG, HØJBY S&G

Michael Gervig er en sand klubmand i Højby S&G. Gervig er den person, som alle i klubben kender, og særligt i seniortruppen er han et kæmpe aktiv med sit altid gode humør og sine sjove anekdoter i omklædningen! Gervig har af flere omgange kæmpet sig tilbage fra voldsomme knæskader, som har stoppet mange andre spilleres fodboldkarriere.

Men Gervig vil ikke give slip og har nu tilkæmpet sig både fast startplads og anførerbindet på Højby Serie 2 efter mange sæsoners fravær.

Michael har tidligere modtaget Højbys ærespris, Johannes Dørr-pokalen, som årligt uddeles til en særlig ildsjæl i klubben. Han er desuden manden bag multibanen, der nyligt er blevet opført på banerne ved Højby skole. Det er igennem et kommunalt initiativ, at Gervig har søgt og fået midlerne - samt koordineret projektet fra ide til færdig bane.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


Partner


Informationer om FodboldPrisen


FodboldPrisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen.

Indstillingsfasen: Frem til og med 1/1-2020 kan du indstille i en eller flere af de forskellige kategorier.

Afstemningsfasen: Fra 6/1 til 16/2 kl. 12.00 kan du stemme på en af de nominerede i hver kategori.

Repræsentanter fra Fodboldstudier og deres samarbejdspartnere sørger for at kvalitetssikre alle de nominerede til i årets priskategorier.

FodboldPrisen er skabt af Fodboldstudier.dk. En uafhængig organisation der er giver gratis viden, inspiration og rådgivning til de danske breddeklubber.

Fodboldstudier.dk er bl.a. også:

  • Danmarks største samling af klubhistorier. Vi indsamler i øjeblikket alle de danske fodboldklubbers historie, anekdoter m.m. og samler dem i én stor bog. Er I ikke med endnu? Klik her.
  • Amatørfodboldens Hall of Fame. Fodboldstudier.dk er organisationen bag dansk amatørfodbolds hall of fame, hvor vi hylder nogle af dem som på den ene eller anden måde har leveret noget ekstraordinært i dansk breddefodbold. Vil du indstille en person til Hall of Fame? Klik her.

Kontakt / Presse


Vælg
Vælg
Spørgsmål
Indstil

HVEM VINDER PRISERNE?

SYNES GODT OM OS PÅ FACEBOOK OG FØLG MED! KLIK HERUNDER.

TAK

Hjælp os med fortsat at hjælpe

dansk amatørfodbold gratis!

Udover FodboldPrisen, så gør vi bl.a. også:

Samler klubbernes historie

Deler viden og inspiration

Gratis rådgivning

Laver store temaer

Podcast 

Videoer

Skriv til FS
1
Close chat
Hej! Tak fordi du besøgte os. Tryk på "start"-knappen for at starte en chat med os - og giv os da lige et like ;)

Start