Afstemning til Trænerprisen – FodboldPrisen 2019

Afstemning til Trænerprisen


Her kan du se hvem der er indstillet i kategorien.

[sociallocker id="17071"]
Trænerprisen 2019
DEJAN VUJOVIC, KARSTOFT IF
OLIVER LUNDGAARD, KOLDINGQ
STEEN BANG INGVARTSEN, BRØNDBYERNES IF
JOHN OLSEN, FC FRI
TRINE THOMSEN, JETSMARK IF
NAGIN RAVAND, ACFC
BETTINA TOFT, ENSTED IF
Created with QuizMaker
[/sociallocker]

DEJAN VUJOVIC, KARSTOFT IF

Dejan har været træner i Karstoft IF i 9 år. Hans hjerte brænder for klubben og alle drengene er "hans" drenge.

Nu har han dog valgt, at bruge hans kræfter på familien og hans lille barnebarn, og sluttede med disse ord: "Jeg vil gerne takke jer af hele mit hjerte og I skal vide, at Karstoft forbliver for evigt i mit hjerte."

Dejan har gjort en stor forskel både for spillerne med også for vores lokalområde. Han kommer altid og giver hånd til tilskuerne før kampene og siger tak til alle efterfølgende. Alle spillere får et kram og et skulderklap.

Han har gjort et stort arbejde med at udvikle de helt unge spillere (15-16 årige). Når han har vurderet de er klar, har han givet dem spillertid på klubbens 1. holds kampe. Efter hver kamp han han formået at anderkende dem og vejlede dem, så de har udviklet deres spil.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


OLIVER LUNDGAARD, KOLDINGQ

Oliver er en ung knægt der har en kæmpe passion for fodbold og specielt at udvikle pige fodbolden både på og uden for banen. Han startede som træner som 13 årig, og har siden været rigtig aktiv som frivillig indenfor pige-, og drengefodbold.

Til dagligt er han træner på U16 liga 1 på højt elitært niveau, men træner ved siden af både piger & drenge i bredde, både i klub samt på diverse camps, og arrangementer. Han starter selv Camps op, som er for alle uanset niveau. Faktisk også Camps hvor socialudsatte børn får gratis pladser, for at de får en aktiv fritid, selvom de er udsatte. Oliver er ambassadør for Broen Danmark, som hjælper udsatte børn til en aktiv fritid, og her igennem giver Oliver gratis pladser til børnene.

Oliver brænder for at udvikle pigefodbolden og skabe nogle fantastiske muligheder og oplevelser for piger helt nede fra U10 som både camp organisator, stævneleder, fodboldskoleleder samt træner. Og Oliver er stadig kun 19 år.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


STEEN BANG INGVARTSEN, BRØNDBYERNES IF


Da jeg var ny træner var det Steen der tog imod mig. Han gav mig mange værktøjer til trænergerningen. Han var altid fleksibel og imødekommende.

Steen trådte til da hold manglede træner og har samtidigt de helt små som han starter op. Steen er også målmandstræner.

Steen er en stor trænerkapasitet i bredden, sim man man altid bliver glad for at møde i klubben.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


JOHN OLSEN, FC FRI

Hvad står FC FRI for og hvor holder klubben til. Svaret er simpelt:FC FRI står for Felding Råsted Idom og er et udtryk for det holdsamarbejde som der er lavet imellem fodboldafdelingerne i de tre idrætsforeninger.

John Olsen indstilles til prisen for at skabe glæde og et unikt fællesskab for børn, som ellers ikke har muligheden for at gå til fodbold.

"Vi har ikke lavet dette samarbejde for at vi skal være en talentklub, vi har udelukkende lavet samarbejdet med henblik på at kunne tilbyde vores unge mennesker at spille fodbold i lokalområdet og finde den samme glæde ved fodbolden, som vi har, og skabe gode venskaber", lyder det flot om FC FRI og det projekt, som John Olsen står i spidsen for.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


TRINE THOMSEN, JETSMARK IF

Trine er træner for Jetsmark IF U12 piger som tæller 14 glade fodboldpiger. Trine er grunden til at der de sidste 6 år har været stort set 100% fremmøde til træning x 2 ugentligt i hele sæsonen.

Derudover engagerer hun sig i hver enkelt pige og skaber plads til alle så de alle er en del af fællesskabet. Trine tror fuldt og fast på og arbejder med pigerne ud fra at tingene skal klares i FÆLLESSKAB.

Selvom resultaterne er gode er Trines fokus på Fællesskabet og lærer pigerne at de er afhængige af hinanden hvis man vil have gode oplevelser både på og uden for banen. Trine har meget stor andel af at vi forældre hen over årene har udviklet venskaber som gør at vi tager med på fodboldurene og bakker op om holdet.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


NAGIN RAVAND, ACFC

Nagin Ravand fra århusianske ACFC fortjener stor ros for hendes passion og arbejde med pigefodbolden både på og udenfor banen i Gellerup, hvor hun har stor vægt på integration og det sociale arbejde.

Hun har selv startet et pigehold op, hvor der nu er 30 piger til træning, i et område, hvor det ellers kan være svært at få pigerne på banen. Udover at træne pigerne, så tager hun også ansvar for dem udenfor banen. Pigerne kan komme i i klubben til lektiecafé, ligesom hun står til rådighed, hvis de har andre ting på hjertet. En træner der favner mennesker via fodbolden.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


BETTINA TOFT, ENSTED IF

Betina er pt. træner for U12 piger. Betina er meget velset i klubben idet hun i mange mange år efterhånden har forsøgt at fremme pige/dame fodbolden i klubben.

Hun er meget dedikeret til fodbold og alle de positive tilgange som fodbold giver. Hun går ekstrem op i sammenhold, mandskabs pleje, holdånd, anti mobning, socialT sammenvær og alt det en klub gerne vil stå for! Hun er meget vellidt af spillere, forældre og andet godtfolk i klubben for hendes behagelige væsen.

Desuden spiller hun for vores nystartede damehold hvor hun uden tvivl tager lederskab og er en fællesnævner for sammenhold. Bettina er uden tvivl et forbillede for andre trænere i klubben, men især for hendes arbejde med pige/dame fodbold.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


Partner


Informationer om FodboldPrisen


FodboldPrisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen.

Indstillingsfasen: Frem til og med 1/1-2020 kan du indstille i en eller flere af de forskellige kategorier.

Afstemningsfasen: Fra 6/1 til 16/2 kl. 12.00 kan du stemme på en af de nominerede i hver kategori.

Repræsentanter fra Fodboldstudier og deres samarbejdspartnere sørger for at kvalitetssikre alle de nominerede til i årets priskategorier.

FodboldPrisen er skabt af Fodboldstudier.dk. En uafhængig organisation der er giver gratis viden, inspiration og rådgivning til de danske breddeklubber.

Fodboldstudier.dk er bl.a. også:

  • Danmarks største samling af klubhistorier. Vi indsamler i øjeblikket alle de danske fodboldklubbers historie, anekdoter m.m. og samler dem i én stor bog. Er I ikke med endnu? Klik her.
  • Amatørfodboldens Hall of Fame. Fodboldstudier.dk er organisationen bag dansk amatørfodbolds hall of fame, hvor vi hylder nogle af dem som på den ene eller anden måde har leveret noget ekstraordinært i dansk breddefodbold. Vil du indstille en person til Hall of Fame? Klik her.

Kontakt / Presse


Vælg
Vælg
Spørgsmål
Indstil

HVEM VINDER PRISERNE?

SYNES GODT OM OS PÅ FACEBOOK OG FØLG MED! KLIK HERUNDER.

TAK

Hjælp os med fortsat at hjælpe

dansk amatørfodbold gratis!

Udover FodboldPrisen, så gør vi bl.a. også:

Samler klubbernes historie

Deler viden og inspiration

Gratis rådgivning

Laver store temaer

Podcast 

Videoer

Skriv til FS
1
Close chat
Hej! Tak fordi du besøgte os. Tryk på "start"-knappen for at starte en chat med os - og giv os da lige et like ;)

Start