Afstemning til Webprisen – FodboldPrisen 2019

Afstemning til Webprisen


Her kan du se hvem der er indstillet i kategorien.

Du kan stemme én gang om dagen i stemmeperioden, der løber frem til midten af februar.

[sociallocker id="17071"]
Webprisen 2019
Ry Fodbold
Fjendscup.dk, Hans Peter Johansen
Aarhus Fremad
Herning Fremad, Jesper "Pinkii" Christensen
B1913
Aarhus Black Vipers
Prügelknabe IK
LigaBold.dk
Created with QuizMaker
[/sociallocker]

RY FODBOLD


"Der er en knivskarp linje på Ry Fodbolds grafiske linje på de sociale medier. Logoet er forholdsvis nyt, og stilen gennempræger resten af klubbens udtryk online.

Klubben sælger også merchandise med klubbens logo på, hvilket giver medlemmer og andre mulighed for at iklæde sig lækkert klubtøj, der er lavet med øje for detaljen.ra

Ry Fodbold fortjener en indstilling for deres flotte måde at give klubben et nyt og moderne udtryk omkring noget, hvor man skal træde varsomt.forar

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


FJENDSCUP.DK, HANS PETER JOHANSEN


Hans Peter Johansen har i dén grad fingeren på pulsen i fodbolden i lokalområdet, og al den viden kommer ud via hjemmesiden, Fjendscup.dk. Her kan man læse de seneste nyheder fra de lokale fodboldhold i et meget opdateret univers.

Fjendscup er desuden navnet på et årligt stævne i området, som Hans Peter Johansen også er med til at arrangere og på hjemmesiden kan man finde imponerende statistikker for turneringen mange år tilbage.

En lokal ildsjæl, der giver breddefodbolden masser af liv i lokalområdet.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


AARHUS FREMAD


Spiller man kamp mod Aarhus Fremad i 2.division, så kan man være sikker på at der nok skal være knipset et par gode billeder af opgøret.

Den aarhusianske lillebror til AGF har et fantastisk flot billedekatalog, hvilket hæver fodboldoplevelsen online markant. Knivskarpe og flot frame´de billeder får opgørene på Riisvangen til at ligne storkampene.

de

Derudover er informationsniveauet højt, og man kan være sikker på at få sin dosis "Aarhus Fremad" hver dag, hvis man kigger forbi deres opdaterede Facebook-side.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


JESPER CHRISTENSEN, HERNING FREMAD


"Pinkii Productions" er et velkendt navn i Herning og i de rækker, hvor Herning Fremad tørner ud.

Jesper Christensen er manden bag kameraet, hvor han uge efter uge laver interviews, kampreferater og meget andet for Herning Fremad.

Han løfter ene mand klubbens 1.holds tilstedeværelse på de sociale medier og klubbens hjemmeside til et højt niveau.

Der bliver brugt et hav af timer bag kameraet og computeren, og det er svært at komme udenom Jesper og Pinkii Productions. Større ildsjæl skal deres ledes længe efter!

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


B1913


"Pinkii Productions" Hvis man klikker ind forbi B1913s Facebook-side, så fornemmer man straks at klubbens tilstedeværelse på de sociale medier ikke er overladt til tilfældighederne.

B1913 holder et fantastisk højt informations- og grafisk niveau, når der laves optakter til kamp, vises startopstillinger, proklameres "transfers" eller kampens spiller kåres. Med andre ord: Alt hvad der kommer ud fra B1913 på de sociale medier er topprofessionelt, hvilket giver klubben et fantastisk ansigt ud ad til.

Der skal lyde stor ros til "de blå matadorer" og deres online arbejde med grafik og informationer.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


AARHUS BLACK VIPERS

Den aarhusianske serieklub har fået omtale masser til trods for at klubben ikke er ret stor. Omtalen skyldes deres evne til at skille sig ud online.

Et meget højt grafisk niveau præsenterer klubben og deres kampe på en fantastisk måde og får et udtryk der er bedre end mange klubber på allerøverste hylde, og som gør det ekstra spændende at følge klubbens hold.


Et hårdt, målrettet og flot stykke arbejde ligger bag, og uden tvivl en kandidat der bør tages i betragtning til webprisen.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


PRUGELKNABE IK

Selvom man spiller lidt længere nede i serierækkerne, så er der jo ingen der siger at man ikke kan have et flot grafisk look og en velopdateret Facebook-side - og det har Prügelknabe IK.

Klubben har et flot logo, en stærk grafisk profil og så har de en særlig evne til at tage lidt pis på det hele og især dem selv og deres spillere og ledere.

Prügelknape IK tikker i det hele taget mange bokse af, når snakken falder på seriehold, der gør lidt ekstra ud af det og som er sjove at følge på de sociale medier.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


LIGABOLD.DK

Fodboldmediet har om nogen gjort en forskel for dansk breddefodbold. Nyhedsportalen startede for mere end 10 år siden og har siden haft et skarpt fokus på fodbolden fra 2.division og ned til Serie 2 i hele landet.

Mediet har gjort det sjovere at spille fodbold i de lavere rækker og skabt interesse for kampene, klubberne, spillere og trænere længere nede i rækkerne end Superligaen og 1.division.

LigaBold.dk fortjener at få anerkendelse for sin favnelse af breddefodbolden.

Du kan stemme på kandidaten fra d. 6. januar 2020 her på FodboldPrisen 2019-siden.


Partner


Informationer om FodboldPrisen


FodboldPrisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen.

Indstillingsfasen: Frem til og med 1/1-2020 kan du indstille i en eller flere af de forskellige kategorier.

Afstemningsfasen: Fra 6/1 til 16/2 kl. 12.00 kan du stemme på en af de nominerede i hver kategori.

Repræsentanter fra Fodboldstudier og deres samarbejdspartnere sørger for at kvalitetssikre alle de nominerede til i årets priskategorier.

FodboldPrisen er skabt af Fodboldstudier.dk. En uafhængig organisation der er giver gratis viden, inspiration og rådgivning til de danske breddeklubber.

Fodboldstudier.dk er bl.a. også:

  • Danmarks største samling af klubhistorier. Vi indsamler i øjeblikket alle de danske fodboldklubbers historie, anekdoter m.m. og samler dem i én stor bog. Er I ikke med endnu? Klik her.
  • Amatørfodboldens Hall of Fame. Fodboldstudier.dk er organisationen bag dansk amatørfodbolds hall of fame, hvor vi hylder nogle af dem som på den ene eller anden måde har leveret noget ekstraordinært i dansk breddefodbold. Vil du indstille en person til Hall of Fame? Klik her.

Kontakt / Presse


Vælg
Vælg
Spørgsmål
Indstil

HVEM VINDER PRISERNE?

SYNES GODT OM OS PÅ FACEBOOK OG FØLG MED! KLIK HERUNDER.

TAK

Hjælp os med fortsat at hjælpe

dansk amatørfodbold gratis!

Udover FodboldPrisen, så gør vi bl.a. også:

Samler klubbernes historie

Deler viden og inspiration

Gratis rådgivning

Laver store temaer

Podcast 

Videoer

Skriv til FS
1
Close chat
Hej! Tak fordi du besøgte os. Tryk på "start"-knappen for at starte en chat med os - og giv os da lige et like ;)

Start