WEB-TV


GOD IDE TIL ET INDSLAG?

SEND OS EN MAIL HER.

AKTUELT


FLERE INDSLAG


Amatørfodboldens Hall of Fame er en hyldest til alle omkring dansk breddefodbold. Fra de mange tusinde frivillige, til dommerne, spillerne, trænerne, dem der sidder og opdaterer hjemmesiderne, Facebook og dem som følger klubberne i tykt og tyndt. Det er fundamentet i dansk fodbold – og præcis derfor skal de hyldes.


Lige nu kan du iIndstille en kandidat og få 2 gratis bandereklamer!

FÅ FLERE MEDLEMMER:

Medlemmerne er omdrejningspunktet i enhver idrætsforening, og det behøver ikke at være svært at få flere medlemmer. Det handler i bund og grund om, at komme ud og vise flaget i lokalområdet, og gøre opmærksom på de tilbud, som I har.

Men hvordan gør man så det?

Her kan du læse ni effektive måder, at få skabt noget omtalte omkring jeres klub i området, så I kan få flere medlemmer.

MEDLEMMERNE HJÆLPER TIL:

Mange klubber har udgifter til at vedligeholde deres klubhus, hvilket sjældent ligger i den billige ende. Hos Tved Boldklub i Svendborg har de dog fundet en god løsning, der sparer klubben for mellem 50.000 og 100.000 kr . hver eneste år.

DANSK FODBOLDS WIKIPEDIA:

IDRÆTSHISTORIKER:

DIN KLUBS HISTORIE

ER MEGET VIGTIGERE END

DU TROR!

Din klubs historie – er den overhovedet særlig vigtig? Ja, mener idrætshistoriker, Stanis Elsborg. Han er faktisk slet ikke i tvivl om, hvor vigtigt det er at få selv de mindste fodboldklubbers historie skrevet ned og bevaret.


Faktisk er de lokale klubbers historie enormt vigtig for hele dansk fodbolds- og kulturs historie, og derfor er det vigtigt at jeres historie bliver foreviget i Dansk Fodbolds Wikipedia på Fodboldstudier.dk.

LIGESTILLING OG KØNSBALANCE

En undersøgelse fra DBU fra februar viser en skævvridning af ligestillingen og kønsbalancen i dansk fodbold.

DANSK FODBOLDS HISTORIE

DIN KLUB I HISTORIEBØGERNE?

– MERE END 700 KLUBBER BIDRAGER ALLEREDE

Hvor finder du din klubs historie? En oversigt over de bedste spillere, jeres største rivaler og de sjove historier?

Det kan være svært at finde alle informationerne, og derfor har vi på Fodboldstudier taget sagen i egen hånd og samlet alle de danske fodboldklubbers historie på ét sted.

KREATIVITETEN BULDRER FREM

SÅDAN TJENER MAN 100.000 KR. UNDER CORONA

– OG STØTTER DE LOKALE!

Corona-krisen har været hård for rigtigt mange idrætsforeninger, hvor man har mistet mange indtægter grundet nedlukningen. Men for nogle foreninger har krisen været med til at få kreative ideer til at blomstre, og ikke mindst give et økonomisk afkast.


En af dem der har oplevet stor succes med et nyt tiltag under krisen er Brande IF. Den midtjyske klub arrangerede en virtuel kamp mod FC Midtjylland, og det gav pote.

thin

IDEER, INSPIRATION, GODE HISTORIER

Aktuelle artikler

Vi lever og ånder for dansk breddefodbold. Derfor vil også gerne have så mange spændende ideer, inspiration og gode historier fra den danske fodboldverden, som overhovedet muligt. Det kan du hjælpe os med. Kender du til en smart ide, et godt projekt eller andet fra dansk breddefodbold, så kontakt os.


{{brizy_dc_post_loop query='post_status=publish&post_type=post&posts_per_page=12&ignore_sticky_posts=1&tax_query[0][taxonomy]=post_tag&tax_query[0][field]=id&tax_query[0][terms]=642&tax_query[relation]=OR&orderby=date&order=DESC'}}
{{ brizy_dc_image_alt placeholder='brizy_dc_img_featured_image' }}

{{brizy_dc_post_tax_category}}

{{brizy_dc_post_title}}

{{brizy_dc_post_excerpt}}

{{end_brizy_dc_post_loop}}

FÅ ET HURTIGT OVERBLIK

Alle klubbers Facebook-feed

Alle danske fodboldklubbers Facebook-sider samlet ét sted. Få det hurtige overblik over hvad der rører sig i klubberne rundt omkring i landet ved at klikke ind på den landsdel, hvor du ønsker at se klubbernes aktivitet på deres Facebook-sider.


Søg ud fra region, kommune, by, postnummer eller række. Du kan godt søge på flere kriterier samtidig, f.eks. Fyn og Svendborg. Så kommer alle Facebook-feeds fra klubber i Svendborg op.

Unik chance! Få din klub i historiebøgerne

Din klub i historiebøgerne for altid

Et værk af den størrelse, som bogen om de danske klubbers samlede historie, sker kun meget få gange. Derfor er det også en unik chance for at skrive sig ind i historien.

Alle kan skrive historien ind

Fodboldstudier har lavet en side for hver enkelt klub i Danmark, og her kan alle gå ind og skrive informationer ind vedrørende de klubber som de kender.

700+
Over 500 klubber bidrager allerede

Der er kæmpe tilslutning til projektet, og mere end 500 danske klubber har allerede sagt ja til at bidrage.

Det er nemt og hurtigt!

Skriv informationerne ind, og vi læser dem igennem og sørger for at de kommer online på klubbens side.

Udvalgte temaer

Hvordan får piger i teenageårene og starten af 20´erne med fritidsjob, studier, kærester, fester, sociale medier og meget andet om ørerne tid til at spille fodbold?

Det spørgsmål er der mange klubber rundt omkring i landet, der spørger sig selv, for det kan være svært at tiltrække eller bare at fastholde pigerne i klubberne i den aldersgruppe.

Her kan du læse et større tema om hvordan man kan få pigerne ind i klubberne eller fastholde dem man har.

Podcasts er enormt oppe i tiden. Alle hører dem i tide og utide, og de findes omkring et hav af emner og afskygninger.

I dette tema ser vi nærmere på podcasts i breddefodbolden, hvordan man hurtigt kommer i gang med at podcaste i sin klub, en guide til udstyr og manuskript og ikke mindst en klub, som allerede laver podcast til medlemmerne.

Anføreren eller kaptajnen på et fodboldhold er den spiller, der vælges til holdets leder på banen. Det er ofte en af de ældre eller mere erfarne spillere på holdet, eller en spiller, der på anden måde har stor indflydelse på spillet. Sådan lyder definitionen af en anfører, når man søger på Google.

Men hvordan forholder det sig i den virkelige verden, hvis man spørger trænerne? Vælger de også en erfaren spiller som anfører eller de vægt på noget andet?

Der var engang hvor klubnavnene i dansk fodbold hed B1913, AGF, KB og Vejle Boldklub.

Tager man op i helikopteren og kigger ned på det danske fodboldlandskab i dag, så ser det helt anderledes ud. Klubberne hedder alt imellem himmel og jord, og det ene klubnavn er meget underligt end det andet.

Men hvad ligger der egentlig bag de nye danske klubnavne, hvad henviser de til?Vi undersøger de sjoveste danske klubnavne fra Serie 6 og op.

Har du en god idé til en område, som vi bør kigge nærmere på?

Det kan både være store og små udfordringer på dit hold eller fodboldklub.

På Fodboldstudier tager vi store som små emner op.

Skriv til Fodboldstudier her.

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE