Århusianske Prügelknabe IK er blandt de sidste fire klubber i kampen om guldet i DM i Online Fodbold. Den lille klub fra den jyske hovedstad havde ikke selv set den komme, at de skulle stå tilbage blandt de sidste mandskaber og kæmpe om titlen og gevinsten på de 10.000 kr.

Michael Resen, stifter af klubben, fortæller til Fodboldstudier.dk om, at være nået til finalen i Danmarks største fodboldturnering.

– Vi er overrasket og meget glade for at være kommet i finalen, for rent hustorisk, så vælter vi os ikke i DM-titler. Vi er også glade fordi vi godt kan bruge gevinsten til at blive rystet bedre sammen i klubben, hvilket måske også kan give en bedre præstation på banen, forklarer han.

Det gør ikke noget at larme lidt
Klubben har generelt været meget aktive på de sociale medier, hvor klubben laver mange opslag og ofte har en humoristisk tilgang til at formidle nye spillere, resultater eller andet fra klubben.

– At vi er kommet i finalen viser bare at vi er rigtigt gode på de sociale medier, selvom vi ligger i Århus, hvor vi kæmper med nogle klubber der er meget større end os. Men det viser at det ikke gør noget, at man larmer lidt på de sociale medier, fortæller Michael Resen videre fra en telefonlinje fra Århus til Fodboldstudier.

Hvis 10 personer skaffer 10 likes..
Klubben har ikke lagt nogen bevist strategi til turneringen, men der bliver alligevel arbejdet hårdt på de interne linjer, når kampene er i gang.

– Hvis 10 personer skaffer 10 likes, så er det virkelig noget der rykker, og det har taget fart og virkelig blevet delt blandt de folk, som vi tager fat i. Det er også noget, som der er blevet talt om løbende i klubben, når kampene har stået på. Der sidder også 5-10 stykker, når kampene er i gang, så vi hele tiden er obs på hvordan det går, siger Resen videre og slutter med den betydning et eventuelt mesterskab vil betyde.

– En DM-titel vil kunne gøre rigtigt meget godt for os, da vi generelt kæmper med at få sponsorer, da vi er en meget lille klub, og kæmper mod en masse store klubber på det område. Så en eventuelt titel kan bruges til at markedsføre klubben imod sponsorerne, slutter stifteren af Prügelknabe IK.

Hør hele interviewet
Du kan høre hele interviewet med Michael Resen fra Prügelknabe IK herunder.