Mange sidder ofte og bider negle, når der er Premier League i fjernsynet i håbet om at deres favoritmandskab hiver sejren hjem. I 1983 var der dog ekstra meget på spil, da der blev spillet London-opgør mellem West Ham og Tottenham.

I det midtjyske var det blevet besluttet at Tjørring IF skulle have nye klubfarver. Klubbens farver havde siden klubbens stiftelse i 1945 været gul og sort, men det skulle ændres tilbage i starten af 80´erne.

Valget på klubbens nye farver blev lagt i hænderne på den engelske 1. division, således ville vinderen af kampen i den førstkommende Tipslørdag, være Tjørring IF’s nye farver.

Tipslørdag viste kampen mellem West Ham og Tottenham. En kamp West Ham vandt med stensikre 3-0 hjemme på Upton Park og dermed var farverne valgt.

Det resultat har resulteret i at Tjørring IF lige siden har spillet i de bordeaux og lyseblå farver, som kendetegner dem i dag.

Dansk fodbolds Wikipedia – Få DIN klub i historiebøgerne
På Fodboldstudier samler vi alle de danske fodboldklubbers historie, største præstationer, sjove historier og meget mere. Du kan således finde din klub lige nu, så I også kommer med i det store opslagsværk over danske fodboldklubberne historie.

Du kan se hele Tjørring IF´s klubside HER.

Du kan se highlights fra opgøret mellem West Ham og Tottenham, der afgjorde klubfarvernes skæbne herunder.