DM i Online Fodbold 2020

1600 KLUBBER

329.000 MEDLEMMER

1 TURNERING

1 MESTERSKAB

DM-turneringen for alle klubber i DK!

DM i online fodbold er turneringen, hvor alle hold er lige og starter i runde 1. Ingen fordelsregler for hold placeret i de bedste rækker eller andet. Her er reglerne ens for alle!

REGLERNE ER

SIMPLE.

Regel nr. 1

LIKE den kommentar, hvor din klub står


Regel nr. 2

TAG holdkammeraterne og andre, så de bliver opmærksomme på jeres kamp


Regel nr. 3

De klubber (kommentarer) med flest likes går videre til næste runde

Udover æren og mesterskabet, så er der også en kæmpe klubfest på spil i turneringen!Udover æren og mesterskabet, så er der også en kæmpe klubfest på spil i turneringen!


Vinderen kan nemlig glæde sig over, at kunne samle klubbens medlemmer til en stor fest, hvor Fodboldstudier giver 10.000 kr. til mad, drikkelse eller hvad man ellers måtte ønske sig til festen!

Det er kun vinderen der får en præmie, og præmien skal indløses inden udgangen af 2020 ellers bortfalder den.

Vinderen findes via finaleopslaget på Fodboldstudiers Facebook-side.

VIND STOR KLUBFEST

KAMPENE ER I FULD GANG!

Kampene om at blive danmarksmester i online fodbold er i fuld gang, og du kan følge med i kampene ved at gå ind forbi Fodboldstudiers Facebook-side.

Informationer om DM i Online Fodbold 2020


DM i online fodbold er turneringen, hvor alle hold er lige og starter i runde 1. Ingen fordelsregler for hold placeret i de bedste rækker eller andet. Her er reglerne ens for alle!


Turneringen foregår på Fodboldstudiers Facebook-side, hvor klubberne bliver tagget i opslagene, når de skal i kamp. Et opslag er én kamp. Alle hold der går videre skal i kamp én gang i hver runde.


Klubberne bliver tagget i en kommentar til rundens opslag, og de kommentarer (klubber), der får flest likes går videre til næste runde.

Turneringen foregår som en cup-turneringen. Det betyder at går man ikke videre fra en runde, så er man ude af årets turnering.


Turneringen starter med to indledende runder fordelt på regionerne. Kampene i de første runder bliver sat op i alfabetisk rækkefølge.


Efter runde to bliver klubberne sat op imod klubber fra andre regioner også.