I kender det nok godt. Man får ikke altid lige opdateret foreningens Facebook-side, selvom man burde. Ja, nogle gange kan der går dage eller uger imellem. Og det kan faktisk godt være et problem, fordi jeres Facebook-side er jeres primære kommunikationskanal og der, hvor folk vil få deres førstehåndsindtryk af klubben.

Derfor har vi udviklet en årskalender, hvor I får alle opslagene nærmest lige til at copy/paste ind på jeres egen Facebook-side.

I behøver ikke at være Facebook-eksperter, for der følger udførlige videoer med til, hvordan man præcis gør – og så tager det kun én time om måneden at få klaret alle månedens opslag.

KØB OPSLAG TIL 365 DAGE HER – OG SLIP FOR BESVÆRET

Lettere bliver det simpelthen ikke.

Udover en årskalender fyldt med opslag fordelt ud på månederne, så de passer præcist ind, hvor de skal, så får I også en bonus med i form af et opslagshæfte med en masse ekstra opslag, tricks og gode råd.

I kan få fingrene i det perfekte Facebook-værktøj til en idrætsforening lige nu på nedenstående link. Det koster kun 798 kr. lige nu, mod normalt 2498 kr – du sparer 1700 kr. lige nu!

Så der er altså masser af penge at spare, og så passer det jo med at I kan starte 2021 ud på en frisk og få en super opdateret Facebook-side, hvor værktøjet bl.a. kan hjælpe jer med at få endnu flere sponsorindtægter også. Så de 798 kr. er en éngangsinvestering, der er tjent hurtigt hjem.