Der er med stor sandsynlighed flere af jer, der allerede har gjort brug af ovenstående idé med at oprette begivenheder! Men har I også tjent penge på det?

At oprette en begivenhed på Facebook er let, gratis og giver begivenheden opmærksomhed til en stor skare. Så allerede der, er det et plus at få begivenhederne oprettet.

Begivenheder = Penge
At man samtidig kan tjene penge på at oprette begivenheder, er en rigtig god BONUS!

Spørg jeres nuværende sponsorer eller andre firmaer om de ikke kunne tænke sig, at være sponsor for en eller flere kampe/stævner/arrangementer i sæsonen.

Add-on eller gratis
Det skal ikke koste firmaerne en bondegård, men det kan være et lille smart add-on til deres eksisterende sponsoraftale – eller til den nye aftale der skal laves, hvis det er en ny sponsor.

Alternativt, så giv jeres nuværende sponsorer noget ekstra ved, at fortælle dem at de er kampsponsor for X kampe i den kommende sæson.

Alle elsker at få mere end de regner med, så det vil jeres nuværende sponsorer uden tvivl sætte pris – og ikke mindst gøre, at de med endnu større sandsynlighed står klar til at støtte jeres året efter igen.

Sponsoren som med-arrangør
Når I opretter begivenhederne, så skriv firmaerne, som er sponsor på kampen, som med-arrangør på eventet. Det vil give firmaet ekstra opmærksomhed, og måske de også vil dele begivenheden til deres følgere.

Inviter til begivenheden
Når I laver begivenhederne, så kan I også inviterer en masse mennesker, hvilket vil gøre dem opmærksom på, at der sker noget i klubben. De inviterede kan så samtidig inviterer andre. Win-win.