Fodboldstudier elsker vi organisationer foreninger eller projekter der på en eller anden måde forsøger at gøre en positiv forskel via fodbolden – eller for fodbolden. Nøjagtigt som vi selv vil det. Derfor indgår vi også løbende samarbejder.

Netop nu har vi indgået tre samarbejder med andre organisationer eller projekter hvor vi støtter dem i deres kamp for at gøre dansk breddefodbold endnu bedre – eller som værktøj til at gøre en forskel for en større sag via fodbolden.

De tre organisationer og projekter er Ombold, Fodbold mod Cancer og Fodbold og Event.

Tre forskellige organisationer
De tre samarbejder viser mangfoldigheden i vores samarbejder. Ombold er en non-profit organisation der siden 2003 har udviklet et fodboldkoncept der specifikt er målrettet samfundsgrupper der ikke naturligt opsøger almindelige idrætsforeninger. En vigtig samfundsopgaver som organisationen løfter flot.

Fodbold mod cancer er en organisation som gør tingene på deres egen måde og som gør det klart og visuelt hvad man bruger sine penge på når man vælger at støtte deres projekt. Alt sammen hvor fodbolden er våbnet imod at støtte kampen imod kræft.Ung træner vil udvikle dygtige spillere på alle niveauer

Sidste samarbejdspartner er Fodbold og Event. Et projekt hvor det handler om fodbold. Oliver Lundgaard er indehaver og stifter af organisationen og han fortæller om deres tilbud.

– Vi tilbyder landsdækkende individuelle træningspas camps og fodboldskoler – uanset køn position eller niveau. Vi startede i november 2019 og siden haft rigtig travlt. Vi har mange spillere i forløb og udsolgte fodboldskoler og Camps. Vi afholdte vores første Camp i december med 90 deltagende drenge og piger fra hele Danmark forklarer han overfor Fodboldstudier og fortsætter.

– Vi har gang i mange gruppetræninger og har mange træningspas i det vi kalder Danmarks bedste legeplads Goal Station. Vi har fokus på det hele fodboldmenneske hvor vi levere et trygt miljø hvor der er mulighed for at tage chancer og begå fejl lyder det fra Oliver Lundgaard.

Selvom projektet ikke har noget godgørende formål som Fodbold mod cancer og Ombold, så arbejder de hårdt på at gøre en positiv forskel stadigvæk.

– Vi forsøger rigtig meget på at udvikle dygtige fodboldspillere til fordel for klubberne om det er bredde eller eliteniveau. Vi har et rigtig dygtigt trænerteam ét stort fælleskab med samme tankegang – nemlig udvikling lyder det fra Oliver Lundgaard der i øvrigt vandt Trænerprisen 2019 og som fortæller videre.

– Vi prøver at lave Camps og fodboldskoler med passion og kvalitet – og som ikke mætter markedet men som giver ny energi til spillerne. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores koncept så vi hele tiden har fokus på glæde passion udvikling og miljø omkring den runde bold siger stifteren af det unge men succesfulde projekt.

Du kan læse mere om Fodbold og Events på deres hjemmeside, hvor du finder meget mere information. Du kan også læse mere om Fodbold mod cancer og Ombold her.