FS Fonden

FONDEN GIVER PENGE HVER MÅNED

Ja, det er rigtigt! Fodboldstudier giver 3000 kr. HVER måned!

Fodboldstudier er søsat for varetage breddefodboldens interesser.

Det giver sig udslag i videreformidling af ideer, inspiration, tanker, viden og råd, men vi ønsker også at støtte økonomisk. 

Mange hold har ikke det økonomiske råderum for at komme på træningslejr, holde klubfest eller andre ting, der er lig med en udgift. Vi ønsker at give holdene et tilskud på 3000 kr., så et bestemt ønske kommer nærmere realisering.

Derfor har vi skabt FS Fonden.

TILMELD DIT HOLD TIL FS FONDEN HER

Du kan allerede tilmelde dit hold månedens fondsmidler på vores Facebook-side. Du finder Facebook-siden.

Like vores Facebook-side og skriv dit hold i kommentarfeltet på månedens opslag.

Fonden er for alle uanset alder, køn og niveau

Vi ønsker at give en håndsrækning til de danske hold rundt omkring i landet uanset om man er dreng eller pige, ung eller gammel eller om niveauet er højt eller lavt.

Vi vil give alle hold muligheden for at få del i fondens midler, hvilket betyder at alle kan tilmelde sig FS Fonden hver måned og få muligheden for at få de 3000 kr.

Nyt hold hver måned

FS Fonden trækker hver måned ét hold, der modtager 3000 kr. Penge som de kan bruge efter eget ønske. Det kan være til at holde en holdfest, som tilskud til en træningslejr eller nyt tøj.

Sådan tilmelder du dit hold

Hver den første i måneden laver vi et opslag for fonden på Fodboldstudiers Facebook-side, hvor man kan tilmelde sig FS Fonden og månedens midler. Man skal tilmelde sig hver måned for at komme i betragtning til månedens pulje.Du kan gå til vores Facebook-side via knappen herunder

Har du en god historie fra breddefodbolden?

Tag fat i os herunder

Emne
Emne
God historie fra breddefodbolden
Udfordringer, som der søges hjælp til
Ideer, ris eller ros
Tilmeld din klub i fællesskabet