Amatørfodboldens Hall of Fame

Amatørfodboldens Hall of Fame er en hyldest til alle omkring dansk breddefodbold. Fra de mange tusinde frivillige, til dommerne, spillerne, trænerne, dem der sidder og opdaterer hjemmesiderne, Facebook og dem som følger klubberne i tykt og tyndt. Det er fundamentet i dansk fodbold – og præcis derfor skal de hyldes.

Indstil en kandidat og få 2 gratis bandereklamer! Læs mere her.

AMATØRFODBOLDENS

IMO NIHIL NON APICEM. UDEN BUND, INGEN TOP

Ovennævnte latinske udtryk står i logoet for Amatørfodboldens Hall of Fame, for uden bredden ville dansk fodbold, som vi kender det, slet ikke eksisterer. Bunden er fundamentet og derfor er har vi skabt Amatørfodboldens Hall of Fame. Vi vil hædre nogle af dem, som på hver deres måde har bidraget til amatørfodbolden på ekstraordinær vis.

Så for første gang nogensinde bliver der lavet et Hall of Fame for dansk amatørfodbold.

En samling af personer der har gjort en ekstraordinær indsats eller forskel for amatørfodbolden på ene eller anden måde.

I Amatørfodboldens Hall of Fame vil der blive optaget både ledere, frivillige, trænere, spillere eller andre, der på en eller anden måde har leveret en stor indsats for dansk amatørfodbold.

Fodboldstudier.dk varetager arbejdet og står for Hall of Fame for dansk amatørfodbold, men du kan være med til at bestemme hvem der skal med.

Du kan nemlig indstille en eller flere personer, som du mener har gjort en forskel for amatørfodbolden på den ene eller anden måde og som fortjener den ypperste hæder og en plads i dansk amatørfodbolds historie for altid.

FOKUS PÅ HALL OF FAME

Amatørfodboldens Hall of Fame er en hyldest til alle omkring dansk breddefodbold. Fra de mange tusinde frivillige, til dommerne, spillerne, trænerne, dem der sidder og opdaterer hjemmesiderne, Facebook og dem som følger klubberne i tykt og tyndt. Det er fundamentet i dansk fodbold – og præcis derfor skal de hyldes. Herunder kan du læse de seneste artikler omhandlende Amatørfodboldens Hall of Fame.


FÅ 2 GRATIS BANDEREKLAMER

I samarbejde med LINDKON SPORT, så får alle klubber der indstiller en eller flere til Amatørfodboldens Hall of Fame 2 gratis bandereklamer eller bannere á 3×1 meter – inklusiv tryk!


Når klubben har indstillet, så skal man kontakte LINDKON SPORTs salgschef, Hans Møller, og aftale nærmere på tlf-nr: 60 16 99 12.

OPTAGELSES-

Optagelseskriterier og proces

Her kan du se hvordan processen for optagelse i Amatørfodboldens Hall of Fame (AHoF) forløber, samt hvilke optagelseskrav de nominerede skal opfylde, for at komme i betragtning som kandidat. 

Der kan nomineres inden for både ledere, frivillige, dommere, trænere, spillere og andre personer, der har har eller har haft tilknytning til amatørfodbolden.

Hall of Fame-komiteen består af udvalgte personer omkring Fodboldstudier og AHoF.

Optagelse sker én gang om året. Sidste chance for at indstille til Amatørfodboldens Hall of Fame 2020 er mandag d. 1. marts 2021. Årgangens optag bliver offentliggjort ultimo marts 2021 på Fodboldstudier.dk.

Indstilling til Hall of Fame

Alle kan indstille kandidater til Amatørfodboldens Hall of Fame, der opfylder minimum ét af kriterierne under punktet "Kriterier". Indstillingen skal inkludere en kort biografi sammen med begrundelsen for indstillingen.

 • Proces
 1. Alle har mulighed for at indstille kandidater til nominering. Der kan nomineres inden for både ledere, frivillige, trænere og spillere.
 2. Indstillingen bør fylde mindst ½ A4 side i velformuleret sprog. Gerne med årstal, meritter, anekdoter og tilknyttede klubber/hold/udvalg.
 3. Indstillingen indsendes til ahof@fodboldstudier.dk.
 4. En AHoF-komité bestående af personer omkring Fodboldstudier afgører, hvem der bliver optaget i Amatørfodboldens Hall of Fame.

5 De nye Hall of Famers får bl.a. tildelt en æresmedalje og en plads i Hall of Fame-afsnittet på Fodboldstudier.dk.

Kriterier

For at være valgbar til Amatørfodboldens Hall of Fame, skal kandidaten opfylde minimum ét af de nedenstående kriterier::

 • Kandidaten har været aktiv i mindst 15 år uanset niveau.
 • Kandidaten har udført et enestående stykke frivilligt arbejde
 • Kandidaten har virket som leder eller frivillig i sporten i Danmark i mindst 15 år, og have ydet et bidrag til sporten, der i ikke ubetydelig grad har medvirket til sportens positive udvikling i klubben, lokalt eller nationalt.
 • Kandidaten har på værdig vis repræsenteret fodbolden
 • Kandidaten har sat sit aftryk i klubbens eller lokalområdets fodboldhistorie
 • Kandidaten har været en markant fodboldpersonlighed i klubben eller lokalområdet

Det er ikke muligt at indstille én person to gange.

MED OPTAGELSE FØLGER FLERE

Når man bliver optaget i Amatørfodboldens Hall of Fame, så følger der ikke alene æren og en plads i dansk fodbolds historiebøger med. Der føler også en masse beviser med på, at man har fået en plads blandt de allermest dedikerede og passionerede fodboldfolk i dansk amatørfodbold..

KLASSISK BEVIS PÅ OPTAGELSEN I

Med optagelsen i Hall of Fame og dermed amatørfodboldens ypperste hædersbevis, hvor kun personer, der har gjort en ekstraordinær forskel for dansk fodbold i klubben, lokalt, regionalt eller på nationalt basis, så følger der naturligvis også en bevis på hæderen.

En af de ting er et diplom. Et klassisk bevis som hører sig til, når man indtræder i dansk amatørfodbolds historiske arkiver.

EKSKLUSIV HALL OF FAME

MEDAJLE TIL ALLE OPTAGEDE

Når man indtræder i Amatørfodboldens Hall of Fame, så er det først og fremmest en plads i historiebøgerne og en kæmpe stor ære. En ære, der naturligvis medfølger et bevis.

Hver af de optagede modtager en medalje, som tegn på deres plads i dansk amatørfodbolds historie.

Medaljen uddeles til den afsluttende Hall of Fame-fest i efteråret 2020.

INDSKRIVELSEN I HALL OF FAME ER ET

Dit navn i dansk fodbolds historiebøger og arkiver – for evigt! Jep, den er god nok. Alle der bliver optaget i Amatørfodboldens Hall of Fame er sikret en plads for evig tid i dansk fodbolds historiebøger.

Alle navnene vil figurer på Hall of Fame-siden, som kan findes på Fodboldstudier.dk.

HALL OF FAME

ANERKENDELSE AF DE INDSTILLEDE MED INTERVIEWS OG LIVE

Når en træner, leder, frivillig eller spiller bliver indstillet til optagelse i Amatørfodboldens Hall of Fame, så er det ikke uden grund. Det har jo gjort en stor positiv forskel.

Den positive forskel sætter vi fokus på i en række web-tv programmer, hvor vi anerkender deres store indsats og får de gode historier og personerne frem i lyset.

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE