Økonomien er ikke altid det sjoveste emne i de danske fodboldklubber, hvor mange ikke har plads i budgettet til flere bolde, træningstøj, kegler eller andre materialer. Det manglende rum i økonomien gør, at blandt andet børn og unge ikke har bolde nok og at ungdomshold bliver sat på stand-by grundet manglende materialer.

Heldigvis er der også mange klubber, som har hjerterum og ikke mindst det økonomiske rum til at kunne anskaffe nye materialer løbende, hvilket giver et overskud af bolde, tøj og andre fodboldting.

En af de klubber, som valgte at give nogle gamle bolde nyt liv var Dianalund IF, der sendte 81 børnefodbolde til Vive IF i Hadsund i Jylland, hvilket har gjort det muligt at give hvert barn i den kommende ungdomsafdeling deres egen bold.

Et pragtfuldt eksempel på, hvordan klubberne kan hjælpe hinanden.

Hjælp andre med jeres overskydende bolde m.m.
Har I også nogle bolde, tøj eller andre materialer, som I aldrig bruger og som egentlig bare ligger og fylder, så gå ind i den nye Facebook-gruppen, Fodboldmaterialer – Byt, giv væk eller donér til u-lande, hvor klubberne kan komme i kontakt med andre klubber og hjælpe hinanden, hvis man gerne vil give noget videre.

U-lande kan også få glæde af det
Skulle I have tøj med klublogoer på, som I ikke tænker at andre klubber vil have, så lav alligevel et opslag. Hvis ingen aftager tingene, så tager Fodboldstudier.dk imod det og sender til et u-land, hvor det kan skabe glæde og gavn.

Fodboldmaterialer – Byt, giv væk eller donér til ulande
Privat gruppe · 9 medlemmer
 

Bliv medlem af gruppen