Bare rolig. Fodboldstudier er slet ikke så tørt som det lyder. Hos os vil der både være plads til de sjove indslag, spændende viden og dybere analyser omkring dansk breddefodbold.

Men hvorfor egentlig Fodboldstudier?

Godt spørgsmål. Efter at have stiftet nyhedsportalen for breddefodbold, LigaBold.dk, for mere end 12 år siden, så har jeg siden haft stor føling med breddefodbolden i hele landet.

Meget ofte er jeg stødt på klubber og hold, der stod med store udfordringer på alle leder og kanter i deres forening. Med Fodboldstudier ønsker jeg, at skabe et videns- og inspirationscenter, hvor klubberne kan komme ind og få hjælp, viden og inspiration til stort og småt i deres forening. Kvit og frit.

Fodboldstudier skal ikke koste klubberne noget, tværtimod.

Det er jo netop dér, hvor Fodboldstudier skal hjælpe. Altså med bl.a. at give store råderum i økonomien, så derfor vil klubberne aldrig skulle betale for at få viden, inspiration og råd. Meningen med hele organisationen og projektet er, at give klubberne flere midler, bedre faciliteter og løsninger i dagligdagen.

Fodboldstudier er derfor et gratis tilbud til alle breddeklubber, ledere, trænere og spillere, der har brug for råd, vejledning, viden eller blot inspiration i forbindelse med fodbold. Intet er for småt eller stort til at blive vendt.

Men hvordan kører organisationen rundt, når det er gratis for klubberne?

Fodboldstudier er skabt på baggrund af kærligheden til dansk breddefodbold, og derfor er vi i den unikke position at vi kan tilbyde vores hjælp kvit og frit via private tilskud. Nøjagtigt som f.eks. gratis retshjælp eller lignende instanser. En unik mulighed, som vi ønsker at udnytte til fulde til glæde og gavn for alle de danske breddefodboldklubber.

Vi glæder os til at skabe det nye samlingssted for breddeklubberne sammen med jer, og vi håber at I vil støtte op omkring den nye organisation.

Alle klubber er velkomne.

Modtager din klub ikke allerede viden og inspiration fra Fodboldstudier, så send os en besked med dit navn og klub, så sørger vi for at I fremover får spændende nyt fra os. Du kan skriv til os HER.

God sommer,
Søren Uhd Pedersen, stifter af Fodboldstudier