Der var fire kandidater med i opløbet til Fanprisen, da der i lørdags blev afholdt det store prisshow, FodboldPrisen 2019, på Hotel Cecil i det indre København.

Man var ikke i tvivl om, at Husum Support også var mødt op. Der var nemlig masser af smilende mennesker i de karakteristiske blå og hvid-stribede Husum-trøjer til at støtte op.

Husum Support præsenteres til FodboldPrisen 2019

Da turen var kommet til at uddele Fanprisen og Husum Supports navn blev råbt op, kunne jublen også bryde ud hos supportergruppen og fem mand fra Husum Support kunne fortjent lade sig hylde af de 150 gæster i salen.

I indstillingen af Husum Support stod der:

– Husum Support har igennem flere år været trofast på lægterne med pyro, slagsange og godt humør. En støtte som er guld være for både klub og spillere, og som efterhånden er blevet kendt vidt og bredt – også udenfor København. En supportgruppe, der i den grad brænder for holdet og breddefodbolden. 

På scenen modtog de et diplom og en buket blomster, som bevis på hæderen.

Husum Support modtager Fanprisen 2019

Efterfølgende var det tid til et interview, og en rørt Mads “Stange” fra supportgruppen, kunne fortælle hvad supportergruppen betyder for klubben og alle de mennesker, der er med.

Du kan se interviewet med Mads “Stange” fra Husum Support øverst i denne artikel.