Flere måneders intens kamp om titlen som Danmarksmester i Online Fodbold endte med at guldet, pokalen og de 10.000 kr. til en klubfest røg til Aalborg, nærmere betegnet Kanonkuglerne.

“Mener du det?!”
Bo Andersen, stifter og træner for Kanonkuglerne, vidste slet ikke hvad han skulle sige, da Fodboldstudier ringede ham op og overrakte den fantastiske nyhed.

– Mener du det? Sådan! Ej, hvor er det vigtigt! Hold da kæft. Jeg er helt overrasket, og jeg ved sket ikke hvad jeg skal sige, lød det overrasket fra den nordjyske klubstifter og træner.

Guldet er kulminationen på en hektisk uge
DM-guldet er kulminationen på benhårdt arbejde fra alle i klubben, hvor man ikke er kommet sovende til de mange stemmer, men hvor man har været i gang på mange forskellige platforme, for at få folk til at støtte op.

– Det er kulminationen på en meget meget hektisk uge og ikke mindst drengenes hårde arbejde, forklarer Bo Andersen overfor Fodboldstudier, og fortæller videre: – Titlen skal bruges til at føre det projekt, som vi har gang i, videre og det er et kæmpe stor blåstempling af vores projekt, lød det fra en meget glad stifter af den nordjyske klub, der nu også kan bryste sig af titlen som Danmarks bedste klub på nettet.

Fest og pokal i vente
Ikke nok med at klubben kan glæde sig over den prestigefyldte titel som Danmarks bedste online fodboldklub, den nordjyske klub kan også glæde sig over udsigten til en stor klubfest til en værdi af 10.000 kr. og ikke mindst den store pokal, der følger med titlen som vinder af DM i Online Fodbold.