Klubhuset - Stedet hvor klubber mødes, tanker deles m.m.

  • ANMOD OM HJÆLP
  • TÆNKETANKEN
  • FODBOLDFÆLLESSKABET
  • DEL DIN IDE
ANMOD OM HJÆLP

Igangværende anmodninger

ANMODNING OM INSPIRATION


Brande IF

Klubben vil gerne have noget inspiration til, hvordan man kan indrette boldrum og opbevaring.

DIN KLUB?


Skal din klub have inspiration eller vil I høre andre klubber til råds, så kontakt Fodboldstudier og fortæl mere om jeres ønske.

Anmod eksperter eller klubber om råd

Vi sætter klubber og eksperter sammen, og løser de udfordringer, som der er rundt omkring i klubberne

Har I nogle udfordringer i jeres klub, store som små, som I ikke kan få lyst eller som I bare mangler ekstra meninger om? Anmod om hjælp fra andre klubber eller vores eksperter.

Vælg
Vælg
Option 1
Option 2
TÆNKETANKEN

Er 11 mod 11 i virkeligheden gammeldags eller skal man nytænke antallet af spillere? Et ømtåleligt emne uden tvivl, men måske alligevel værd en tanke.


Mange hold kæmper med at kunne stille hold, når der tørnes ud i de lavere rækker rundt omkring i Danmark. Skal spillere have lov til at spille på mere end ét hold hver uge. Ja, synes vi.


Børn elsker at score mål, og der er ikke noget mere hjerteskærende end et barn, der har været vil fodbold og har tabt. Har de tabt, men barnet har scoret (fået en succesoplevelse), så er det dog helt anderledes. Kunne straffespark ændre på det?

DINE TANKER?


Har du nogle tanker om hvordan dansk fodbold bør se ud i fremtiden? Om det er børnefodbold, senior eller old boys er ligegyldigt. Dansk fodbold skal udfordres på alle niveauer.

TÆNKETANKEN: (U)MULIGE IDEER I DANSK FODBOLD

Hvis dansk fodbold skal blive ved med at udvikle sig, så kræver det nytænkning. Nogle gange virker ideerne urealistiske, andre gange lige til. Tænketanken er stedet hvor ideer, mulige eller umulige, samles.

Tænketankens ideer er fra Fodboldstudiers egne tanker og fodboldfolk i hele Danmark. Alle kan byde ind med deres tanker for hvordan fodbolden i Danmark skal se ud - på alle niveauer, alderstrin, køn osv.

Har du en idé eller hvor ser du problemer i dansk fodbold? Skriv til os.

Vælg
Vælg
Ide til ændring i dansk fodbold
Nuværende problemer i dansk fodbold
FODBOLDFÆLLESSKABET

Facebook-gruppen, der samler de danske fodboldklubber

FODBOLDFÆLLESSKABET

Hvad sker der i andre danske klubber? Skal turneringsstrukturen være som den er eller skal der ske ændringer? Hvordan får andre klubber sponsorer, frivillige eller nye spillere?

Fodboldfællesskabet samler de danske klubber under ét uafhængigt tag. hvor alt mellem himmel og jord kan diskuteres på kryds og tværs af klubberne, uanset niveau, landsdel, størrelse osv.

DEL DIN IDE

Få sparing på en god idé - eller fortæl om en god ide, som I har fået i jeres klub eller hold.

FORTÆL OM DIN IDE ELLER HJÆLP ANDRE KLUBBER MED DIN IDE

Der findes et hav af gode ideer i de danske klubber og foreninger. Ideer som vi deler med jer allesammen her på Fodboldstudier.

Vi vil dog gerne have endnu flere ideer fra jer ude i klubberne, så har I fået en god ide, så del den med os. Jo mere der bliver delt, desto flere gode ideer får I også retur.

Du kan dele din ide på Fodboldfællesskabet, hvor vi har samlet de danske klubber i et uforpligtende fællesskab med det ene formål; At gøre glæde og gavn for dansk fodbold.

DU K AN OGSÅ

"SPRED DIN IDE

OG HJÆLP ANDRE"

....Man får altid god karma - og måske andre gode ideer retur!

The best features in our modern software

IMAGE
RADIO
TELEPHONE
ADDRESS

No more buffering: create, style and enjoy. The UI - user interface - was built on React the most efficient JavaScript library. We guarantee you'll love the difference in speed and performance that Brizy comes with.

Let's not get technical! Create up-to-date designs without writing a single line of code. Build clean, minimalistic, beautifully crafted websites perfectly fit for. Every editing option is extremely well-thought to make.

Det bedste fra Fodboldstudier lige nu

Ugens meningsmåling

Hver uge tager vi pulsen på et emne i dansk fodbold.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Fodboldstudiers nyhedsbrev og få spændende historier, viden, inspiration og meget andet fra dansk fodbold lige ned i din indbakke.


Skriv din mailadresse i feltet herunder og tryk "tilmeld", så modtager du fremover spændende nyt fra dansk fodbold.

Tilmeld nyhedsbrev

Ris / Ros

Har du ris eller ros til vores arbejde med Fodboldstudier, en god idé eller andre input, så skriv til os via nedenstående kontaktform.

Vælg
Vælg
Ris
Ros
Idé
Andet

Lyd / TV

Følg Fodboldstudier på web-tv og podcast, hvor vi dykker ned i spændende historier i dansk fodbold

Hør historien om Jacob Schoop, der igennem hans karriere er gået fra seriefodbold på Fyn til Superligaen og et udlandsophold, hvor han bl.a. trænede med den brasilianske stjerne, Káká.

Varighed: 20 minutter

Hør historien om Nagin Ravand fra ACFC i Gellerup. En 20-årig kvinde der på kort tid har fået masser af indvandrerpiger til at gå til fodbold. Træningen handler dog om meget mere end bare fodbold.

Varighed: 17 minutter

Udvalgte temaer

Hvordan får piger i teenageårene og starten af 20´erne med fritidsjob, studier, kærester, fester, sociale medier og meget andet om ørerne tid til at spille fodbold?

Det spørgsmål er der mange klubber rundt omkring i landet, der spørger sig selv, for det kan være svært at tiltrække eller bare at fastholde pigerne i klubberne i den aldersgruppe.

Her kan du læse et større tema om hvordan man kan få pigerne ind i klubberne eller fastholde dem man har.

Podcasts er enormt oppe i tiden. Alle hører dem i tide og utide, og de findes omkring et hav af emner og afskygninger.

I dette tema ser vi nærmere på podcasts i breddefodbolden, hvordan man hurtigt kommer i gang med at podcaste i sin klub, en guide til udstyr og manuskript og ikke mindst en klub, som allerede laver podcast til medlemmerne.

Anføreren eller kaptajnen på et fodboldhold er den spiller, der vælges til holdets leder på banen. Det er ofte en af de ældre eller mere erfarne spillere på holdet, eller en spiller, der på anden måde har stor indflydelse på spillet. Sådan lyder definitionen af en anfører, når man søger på Google.

Men hvordan forholder det sig i den virkelige verden, hvis man spørger trænerne? Vælger de også en erfaren spiller som anfører eller de vægt på noget andet?

Der var engang hvor klubnavnene i dansk fodbold hed B1913, AGF, KB og Vejle Boldklub.

Tager man op i helikopteren og kigger ned på det danske fodboldlandskab i dag, så ser det helt anderledes ud. Klubberne hedder alt imellem himmel og jord, og det ene klubnavn er meget underligt end det andet.

Men hvad ligger der egentlig bag de nye danske klubnavne, hvad henviser de til?Vi undersøger de sjoveste danske klubnavne fra Serie 6 og op.

Har du en god idé til en område, som vi bør kigge nærmere på?

Det kan både være store og små udfordringer på dit hold eller fodboldklub.

På Fodboldstudier tager vi store som små emner op.

Skriv til Fodboldstudier her.

Unik chance! Få din klub i historiebøgerne

Din klub i historiebøgerne for altid

Et værk af den størrelse, som bogen om de danske klubbers samlede historie, sker kun meget få gange. Derfor er det også en unik chance for at skrive sig ind i historien.

Alle kan skrive historien ind

Fodboldstudier har lavet en side for hver enkelt klub i Danmark, og her kan alle gå ind og skrive informationer ind vedrørende de klubber som de kender.

700+
Over 500 klubber bidrager allerede

Der er kæmpe tilslutning til projektet, og mere end 500 danske klubber har allerede sagt ja til at bidrage.

Det er nemt og hurtigt!

Skriv informationerne ind, og vi læser dem igennem og sørger for at de kommer online på klubbens side.