Corona-krisen har sat gang i kreativiten rundt omkring i de danske fodboldklubber, og i Undløse Boldklub er man også med på bølgen af smarte og kreative nye tiltag, der kan holde medlemmerne til og skabe lidt indtjening for klubben i den svære tid.

Undløse Boldklub satte tidligere på måneden et optimistisk forsøg i gang. Et forsøg der skal slå klubbens stadionrekord på 1000 tilskuere.

På klubbens Facebook-side skrev de:
“Kan vi sælge 1.000 fiktive billetter til kampene imod Asnæs BK på Undløse Stadion? Hvis ja, så giver klubben gratis øl/sodavand til den første turneringskamp efter den nuværende corona-lockdown.”

Den sjællandske klub har 974 likes på deres Facebook-side, så der skulle også andre end deres følgere ind og købe billetter, så det kunne virke endda meget optimistisk at regne med at slå stadionrekorden.

Rekorden i hus på 7 timer! 
Men Undløse Boldklub nåede nærmest ikke engang, at smide opslaget omkring rekordforsøget op på deres Facebook-side før rekorden var i hus! Dagen efter opslaget kom online, så havde klubben allerede solgt over 1250 billetter á 10 kroner stykket til den virtuelle kamp mod Asnæs Boldklub. Faktisk gik der kun syv timer før der var solgt mere end 1000 billetter. Imponerende.

Club 100
I forbindelse med salget af billetterne, så kunne købere af billetter også komme i klubbens “Club 100”. En klub for folk, der køber mange billetter, i dette tilfælde minimum 50, og det lykkedes af få ni nye medlemmer af den eksklusive klub i rekordforsøget.

Alle ni kommer op på Club 100-tavlen, der sidder på tribunen på klubbens anlæg.

Ny tribune
Hvad gør man, når der lige pludselig kommer fuldt hus – og mere til? Man tænker endnu engang ud af boksen og laver lidt mere lir.

Med rekorden i hus, så måtte klubben også have et større anlæg. Endnu engang blev der tænkt kreativt, og med et godt glimt i øjet. Klubben har nemlig bedt entreprenøren på deres nuværende tribune om, at bygge en ny virtuel tribune, så der er plads til alle tilskuerne til kampen mod Asnæs. Jo jo, rammerne for de 1500 tilskuere skal være gode.

Virtuel kamp i støbeskeen
Ovenpå den store interesse, så går rygterne nu på at klubben vil arrangere en rigtig virtuel kamp mod Asnæs Boldklub, så kampen bliver afviklet på en eller anden måde til glæde for dem, der har købt billet til kampen.

I klubben diskutere man om muligheden for at spille den i FIFA eller lignende.

Du kan se klubbens oprindelige opslag med slag af de fiktive billetter herunder.