Velkommen til Lyden af Fodbold, en podcast fra Fodboldstudier.dk, hvor vi sætter fokus på alt imellem himmel og jord i dansk fodbold, men hvor vi altid tager udgangspunkt i breddefodbolden.

I Lyden af Fodbold kan du blive inspireret af andre klubbers gode historier og ideer, måden som de har løst en udfordring på eller måske bare den anderledes måde som de griber dagligdagen an på. Med andre ord: Lyden af Fodbold er masser af gode historier fra fodbold-Danmark – samt din inspirations- og videnskilde til dansk breddefodbold.

Så læn dig tilbage i sofaen, sæt dig tilrette i bilen, på cyklen eller hvor du hører dine podcast og skru op og nyd nogle minutter i selskab med historier, viden og inspiration fra dansk fodbold.

Denne episode:
I dag handler Lyden om Fodbold om en spiller, der har prøvet lidt af hvert på flere niveauer i dansk fodbold – og faktisk også har været i udlandet, trænet med Kaka, men hvor han dog måtte se sin plads taget af en tidligere italiensk landsholdsspiller.

Hvis man googler hans navn, så finder man blandt andet en artikel med overskriften; ”Han forlod Superligaen som marginalspiller og kom tilbage som anfører”. Han er fra Odense, hvor han har fået hans fodboldopvækst.

Han navn er Jacob Schoop, han i dag tørner ud for Vejle Boldklub, hvor han er anfører.

Hør hele hans historie fra seriefodbolden til Superliga-stadions, at træne med Káká, om han vender tilbage til seriefodbolden igen efter den professionelle karriere, hvilken spiller han i ungdomsårene spåede større chancer for at nå Superligaen og meget mere.