De danske fodboldklubber rummer et hav af gode, spændende og sjove historier, når man først graver ned i arkiverne. Også hos sjællandske Gørslev IF, en forening helt tilbage fra 1887 med det fantastiske latinske ordsprog “Fortitudo et honoris” (Styrke og ære. red.) på klublogoet , er der masser af guld at finde i historiebøgerne.

Klubben, der i øvrigt i øjeblikket oplever deres bedste sæsoner i deres mere end 100-årige historie med oprykning til Sjællandsserien, oplevede i 1982 en spiller der mildest talt gik mål amok i en Serie 6-kamp.

Klubbens 2. hold spiller på daværende tidspunkt i Serie 6 og vinder 11-3 hjemme på kampbanen ved Gørslev Skole. Det sjove ved resultatet er, at det er samme spiller som scorer 10 af målene.

Michael Frederiksen er blevet sat af 1. holdet, men tager altså den bedste mulige revanche ved at nette hele 10 gange på klubbens næstbedste mandskab.

Ikke nok med det. Triumfen for familien Frederiksen bliver fuldendt, da lillebror Jan Frederiksen scorer til 11-3! Til dato er det forsat rekorden for flest scoret mål af en enkelt spiller i en Gørslev-kamp.

Læs alt om Gørslev IF
Du kan se hele Gørslev IFs klubside her på Fodboldstudier HER, hvor du kan læse hele deres historie, største præstationer og største spillere igennem tiden.

Find DIN egen klub
Alle danske fodboldklubber har deres egen side på Fodboldstudier. Skriv jeres historie ind og kom med i historiebøgerne, når vi samler alle danske klubbers historier og udgiver ét samlet værk.

Find din klub HER.