Vi samarbejder med

Sporten Giver Tilbage

– Støtte fra sportsfolk- og klubber til alvorligt syge børn og unge

Børn og unge over hele landet støtter deres klub og dens spillere i tykt og tyndt. Nu vender vi den om, og lader sporten give tilbage med støtte til deres unge fans, der går igennem en kamp for livet.

Simpelt, men enormt livsgivende

BARN PÅ HOSPITAL

VIDEOHILSEN, GAVE ELLER LIGNENDE

FRA IDOL

BOOST OG GLÆDE HOS BARN

HVEM?

Alvorligt syge børn og unge

Sporten Giver Tilbage til alvorligt syge børn og unge på landets hospitaler.

HVORDAN?

Opmuntring via gaver og hilsner

Sporten Giver Tilbage i form af personlige hilsner, specielle gaver og meget andet.

OM OS

14 års erfaring fra sportens verden

Sporten Giver Tilbage er solidt forankret i sportens verden med mere end 14 års professionel erfaring.

LIDT KAN GØRE EN KÆMPE FORSKEL

En lille hilsen fra et idol kan være et kæmpe lyspunkt i en svær tid

Når et barn eller ungt menneske er alvorligt syg og kæmper en kamp for livet, så er hver dag hård med meget få lyspunkter. De burde rende rundt og nyde hvert et sekund af deres barndom eller ungdom, men ligger i stedet i en hospitalsseng uden at vide om de kommer igennem deres livs kamp og ud på den anden side. Her kan selv de mindste ting gøre en kæmpe forskel og skabe tro og håb på, at de nok skal vinde kampen over sygdommen.

Kender du et barn på et hospital, som vi skal hjælpe?

Kender du et barn, der ligger alvorligt syg på et dansk hospital, som kunne trænge til et lille lyspunkt i form af en hilsen fra en dansk sportsudøver eller klub?

SKRIV TIL OS I DAG

Jo før vi kan hjælpe, desto bedre. Skriv til os allerede i dag, så vi kan komme i gang og se hvad vi kan gøre for at hjælpe.

KLUB ELLER UDØVER

Vi har kontakter i alle dele af dansk sport, så uanset om det er den ene eller anden sportsgren, klub eller udøver, så står vi klar.

SPRED GLÆDE NU!

Brug 2 minutter og gør en evig forskel for en der kæmper sit livs kamp.

HVEM ER VI?

Om Sporten Giver Tilbage

Sporten Giver Tilbage blev stiftet i 2020 af Søren Uhd Pedersen, og tanken bag velgørenhedsorganisationen er meget simpel; Børn og unge støtter deres sportsidoler i tykt og tyndt, men med Sporten Giver Tilbage vender vi den om, og lader sportsklubber og udøvere støtte deres unge fans, når de har det svært og kæmper en kamp for livet. Det er dét som Sporten Giver Tilbage handler om – At støtte og være der for hinanden på og udenfor banen – begge veje.

Kontakt os eller foreslå hjælp

Har du nogle spørgsmål eller har du et foreslag til et barn, som vi skal forsøge at hjælpe, så kontakt os via nedenstående formular.

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE