Anføreren

FS Overskrifter Undersider - Temaer - Anføreren

Anføreren eller kaptajnen på et fodboldhold er den spiller, der vælges til holdets leder på banen. Det er ofte en af de ældre eller mere erfarne spillere på holdet, eller en spiller, der på anden måde har stor indflydelse på spillet. Sådan lyder definitionen af en anfører, når man søger på Google.

Men hvordan forholder det sig i den virkelige verden, hvis man spørger trænerne? Vælger de også en erfaren spiller som anfører eller de vægt på noget andet?

FS Overskrifter Undersider - Temaer - Artikler om temaet

I temaet om "Anføreren" skal vi rundt om historien bag holdets leder, hvilke evner de bør have ifølge idrætspsykologer, hvad trænerne kigger efter og meget mere.

Anføreren er med andre ord umulige at komme udenom, når der spilles fodbold i dag. Derfor går vi ham lidt ekstra i sømmene i dette tema.

FS Overskrifter Undersider - Temaer - Har du et emne

Mangler der fokus på et emne, som du ikke kan finde her på Fodboldstudier.dk?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har en god ide til et emne som vi bør tage et nærmere kig på, så kontakt Fodboldstudier på info@fodboldstudier.dk eller HER.

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE