Piger og fodbold

FS Overskrifter Undersider - Temaer - Piger og fodbold

Hvordan får piger i teenageårene og starten af 20´erne med fritidsjob, studier, kærester, fester, sociale medier og meget andet om ørerne tid til at spille fodbold?

Det spørgsmål er der mange klubber rundt omkring i landet, der spørger sig selv, for det kan være svært at tiltrække eller bare at fastholde pigerne i klubberne i den aldersgruppe.

På foranledning af Brande IF
Det var en henvendelse fra midtjyske, Brande IF, der satte temaet igang. Fodboldstudier hjælper gratis de danske fodboldklubber, så hvis I har en udfordring, så kontakt os HER.

Statistikken taler sit tydelige sprog
Når man ser på statistikkerne, så sker der fra 13-15 års alderen og frem til starten af 20´erne et markant frafald for pigerne i de danske idrætsforeninger. Tallet falder fra 76% aktive til kun 31% aktive.

Mange klubber har gjort forskellige tiltag, nogle med succes, andre uden.

For når man ser på piger og sport, så skal der andre ting indover end bare træning. Fokus skal ofte i lige så høj grad være på sociale tiltag og medbestemmelse. Det er nogle af de erfaringer som idrætsforeninger rundt omkring i landet har gjort sig.

Erfaringer og konkrete forslag
På Fodboldstudier tager vi temaet op og bringer erfaringer og ideer fra forskellige sportsgrene videre til de danske fodboldklubber, således at de kan blive inspireret til at gøre noget lignende i deres klub.

FS Overskrifter Undersider - Temaer - Artikler om temaet

I temaet om "Piger og fodbold" forsøger vi at finde årsagerne til frafaldet, taler med klubber der har løst udfordringerne og kommer med konkrete forslag til hvad jeres klub kan gøre.

FS Overskrifter Undersider - Temaer - Har du et emne

Mangler der fokus på et emne, som du ikke kan finde her på Fodboldstudier.dk?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har en god ide til et emne som vi bør tage et nærmere kig på, så kontakt Fodboldstudier på info@fodboldstudier.dk eller HER.

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE