FodboldPrisen 2019

"FODBOLDPRISEN HANDLER IKKE OM HVEM DER HAR FÅET FLEST POINT ELLER VUNDET FLEST KAMPE, MEN OM KÆRLIGHEDEN TIL SPILLET OG AT GØRE EN POSITIV FORSKEL VIA FODBOLDEN"

Få information om, hvornår der igen skal indstilles og uddeles priser til FodboldPrisen. Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev.

FodboldPrisen har været vidt omkring i de danske aviser


Fodboldstudier når vidt omkring via nettet, men også i de fysiske aviser rundt omkring i Danmark har Fodboldstudier og vores tiltag været omdrejningspunktet i artikler.

Afstemning gik amok!


Fodboldstudier blev introduceret i efteråret og bare én måned var flere hundrede indstillet og over 30.000 stemmer blev afgivet!

0

Hvad sagde deltagerne om FodboldPrisen

FodboldPrisen 2019

– Genoplev stemningen fra prisshowet i København


Små 200 mennesker var samlet, da Fodboldstudier hyldede og hædrede nogle af alle de mennesker, der gør en positiv forskel i eller via fodbolden i Danmark til FodboldPrisen 2019. Oplev, eller genoplev, stemningen i videoen.

"FodboldPrisen handler ikke om flest sejre, men om at gøre en forskel via fodbolden"

Søren Uhd Pedersen, stifter Fodboldstudier

De 10 priser


KATEGORI

Klubprisen

Indstil en fodboldklub der gør en positiv forskel i lokalområdet, for deres medlemmer, tilskuere eller lign,

KATEGORI

Webprisen

Webprisen går til en klub, en person eller et medie, som gør det sjovere at følge breddefodbolden på Internettet.

STEM KATEGORI

Socialprisen

Indstil en fodboldklub eller en eller flere personer, der via fodbolden gør en forskel for socialt udsatte.

KATEGORI

Frivilligprisen

Indstil en som du synes gør en forskel med sit ukuelige frivillige engagement og iver. Kort sagt: En der gør en forskel .

KATEGORI

Børneprisen

Indstil en person eller en klub, der arbejder målrettet og med succes imod at skabe de bedste rammer for børnefodbolden.

KATEGORI

Grøn pris

Prisen hylder dem som via fodbolden gør en indsats for miljøet. Indstil kandidater, der tænker grønne løsninger ind,

KATEGORI

Fanprisen

De er der alle steder. Tilskueren, der altid er til kampene uanset om vejret er skidt eller niveauet helt i bund. En der med andre ord, bare elsker breddefodbold.

KATEGORI

Spillerprisen

Indstil en der gør sig bemærket som en god holdkammerat, en ven på og udenfor banen, en der altid tænker på holdet eller lignende i din klub.

KATEGORI

Trænerprisen

Indstil en fodboldtræner der med sit engagement, væsen, arbejdsiver og kærlighed til spillet, gør en forskel på og udenfor banen, uden at der altid tænkes på resultater.

KATEGORI

Gruppeprisen

Indstil en gruppe af mennesker, der sammen gør en forskel for klubben eller som i fællesskab har løftet en stor opgave til glæde og gavn for klubben.

Om FodboldPrisenUanset om det er regn eller slud, så tropper danske fodboldspillere, trænere, ledere, frivillige og fans op i fodboldklubberne af ren og skær kærlighed til spillet.

Fodboldstudier.dk er skabt af samme årsag – kærlighed til spillet og alle aktørerne omkring de danske fodboldklubber fra lederen og træneren til spilleren og tilskuerne.

FodboldPrisen handler ikke om flest sejre, men om at gøre en forskel via fodbolden. Enten for andre mennesker, for klubben, for lokalområdet, for miljøet, socialt udsatte eller på anden vis.

Med FodboldPrisen ønsker Fodboldstudier.dk, at hylde alle de folk der året rundt beskæftiger sig med dansk fodbold på den ene eller anden måde. Vi ønsker at hylde klubberne, lederne, de frivillige, trænerne, spillerne, tilskuerne, legenderne.

Med andre ord: Alle i og omkring dansk fodbold, uanset niveau, alder og køn!

Presse/Kontakt osVælg
Vælg
Spørgsmål
Indstil

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE