Podcast i serieklubberne

IFS Temaoverskrifter - Podcasts

Podcasts er enormt oppe i tiden. Alle hører dem i tide og utide, og de findes omkring et hav af emner og afskygninger.

I dette tema ser vi nærmere på podcasts i breddefodbolden, hvordan man hurtigt kommer i gang med at podcaste i sin klub, en guide til udstyr og manuskript og ikke mindst en klub, som allerede laver podcast til medlemmerne.

IFS Temaoverskrifter - Artikler om temaet

I temaet om "Podcasts i serieklubberne" fortæller vi dig, hvad en podcast egentlig er, hvorfor det kan være en god ide at gå i gang med at lave podcast i din klub og så giver vi dig en guide til hvilket udstyr der skal til for at komme i gang og ikke mindst en vejledning i hvordan man let laver et køreplan for hver enkelt afsnit i podcasten.

Derudover kan du også læse om den økonomiske vinding der kan være i at tænke i podcast og så høre fra en klub der allerede er i gang med det nye medie.

IFS Temaoverskrifter - Har du et emne

Mangler der fokus på et emne, som du ikke kan finde her på Fodboldstudier.dk?

Tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har en god ide til et emne som vi bør tage et nærmere kig på, så kontakt Fodboldstudier på info@fodboldstudier.dk eller HER.

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE