FS i tal

FODBOLDSTUDIER I TALFodboldstudier har kun eksisteret i ét år, men allerede nu kan vi fremvise nogle fantastiske tal, som baserer sig på ren organisk vækst og ingen dyre reklamer. Vi er sat i verden for at hjælpe de danske fodboldklubber, inspirere dem, dele viden med dem – og ikke mindst lade klubberne dele viden og inspiration med hinanden. Det er lykkes!

På ét år har vi fået mere end 4000 likes på vores Facebook-side, mere end 700 medlemmer af vores lukkede Facebook-gruppe, Fodboldfællesskabet og været i telefonisk eller elektronisk kontakt med samtlige 1600 danske fodboldklubber. Det er altså helt unikt, men hårdt arbejde betaler sig!

Det ses også i vores tal, hvor vi kommer vidt omkring med de tiltag som vi har.

Herunder kan du få et lille indblik i hvor vidt omkring vi kommer på Facebook, i vores afstemninger og andre steder.

Vil du lave et samarbejde med Fodboldstudier.dk? Kontakt Søren Uhd Pedersen på sup@fodboldstudier.dk

"TOP OF MIND" – VI ER TILSTEDE PÅ KLUBBERNES FACEBOOK-SIDER

Facebook er den vigtigste kommunikationskilde for 90% af alle danske fodboldklubber. Fodboldstudier har været nævnt på mere end 80% af alle danske fodboldklubberne Facebook-side.

%-DEL AF KLUBBERS FB-SIDER, HVOR FODBOLDSTUDIER HAR VÆRET DELT I APRIL OG MAJ80%

FODBOLDSTUDIER ER "KLUBBERNES MAND"

Fodboldstudier har gjort – og gør – det hårde arbejde, og ringet rundt til de danske fodboldklubber. Pt. har vi været i telefonisk kontakt med ca. 60% af alle de 1600 danske fodboldklubber, hvor vi har fået "Ja" til at kontakte dem, inspirere dem og dele viden med dem.

DIREKTE ADGANG TIL KLUBBERNE60%

KÆMPE STOR RÆKKEVIDDE PÅ ALLE OPSLAG

Fodboldstudier har enormt godt fat i fodboldfolket på Facebook, hvor opslagenes rækkevidde ligger mellem 4.100 og 25.100 personer.


FODBOLD-DANMARK ER MED OS – UNIK INTERAKTION!

Fodboldstudiers følgere er på dupperne (læs: tasterne), når der er opslag. Interaktionen er helt i top! Hver 10.person der ser opslaget gør noget aktivt – liker, kommenterer eller deler. Det er helt unikt!


AFSTEMNING GIK AMOK!

I efteråret introducerede Fodboldstudier en ny breddepris i dansk fodbold, FodboldPrisen. En pris, hvor flere hundrede blev indstillet, over 30.000 stemmer blev afgivet og hvor 150 mennesker festede og fejrede vinderne til en stor prisfest i indre København på Hotel Cecil.

0

AVISERNE ELSKER VORES TILTAG

Fodboldstudier når vidt omkring via nettet, men også i de fysiske aviser rundt omkring i Danmark har Fodboldstudier og vores tiltag været omdrejningspunktet i artikler.

Har du en god historie fra breddefodbolden?

Tag fat i os herunder

Emne
Emne
God historie fra breddefodbolden
Udfordringer, som der søges hjælp til
Ideer, ris eller ros
Tilmeld din klub i fællesskabet

SLIP FOR BESVÆRET

- FÅ FACEBOOK-OPSLAG TIL 365 DAGE, SOM ER LIGE TIL AT COPY/PASTE IND HOS DIN IDRÆTSFORENING

DET ULTIMATIVE VÆRKTØJ TIL JERES FACEBOOK-SIDE!


FÅ FÆRDIGE FACEBOOK-OPSLAG KLAR TIL AT SMIDE ONLINE, TIPS OG TRICKS OG EN ÅRSKALENDER MED OPSLAG TIL JERES FACEBOOK-SIDE