Vi har på Fodboldstudier.dk igennem længere tid arbejdet på en komplet årskalender, som gør det let for alle klubber at få en opdateret og velfungerende Facebook-side, hvor der er masser af aktivitet. Vi har samlet det hele i et mini-kursus, som vi kalder for “Facebook-indhold til 365 dage”, hvor vi endda har lagt prisen ned fra 1798 kr. til kun 798 kr.

Få flere medlemmer, sponsorer og frivillige – uden næsten at røre en finger
Kurset indeholder en masse spændende ting, som I kan bruge til at gøre jeres klubs Facebook-side til omdrejningspunktet i jeres klub. Samtidig kan det skaffe både sponsorer, frivillige og flere medlemmer. Med andre ord: De 798 kr. som kurset koster, er hurtigt tjent hjem – og så er det meste af indholdet lavet, så det er lige til copy/paste ind. Let, simpelt og hurtigt – og så slipper I for besværet med at skulle finde på en masse ting eller have dårlig samvittighed over, at I ikke har fået opdateret jeres side.

Kom hurtigt i gang
Kurset indeholder flere forskellige videoer, men I kan også springe direkte på årskalenderen, hvor vi har pakket det kommende år med masser af opslag, som er lige til at planlægge på jeres Facebook-side. Årskalenderen er det ultimative copy/paste værktøj for klubben, der ikke altid lige får lavet opslag eller ved hvad de skal smide på deres Facebook-side. Her er alt arbejdet gjort.

Bonus: Opslagshæfte med tips og tricks – og et hav af opslag
Vi har smidt en bonus med i kurset. Du får nemlig lige nu en bonus i form af et opslagshæfte med masser af opslag, ideer og gode råd, som kan skubbe jeres Facebook-side op blandt de allerbedste og mest opdaterede sider iblandt fodboldklubberne.

Du behøver ikke at være ekspert
Vi har gjort det let at bruge indholdet, så alle kan gå til det – også dem som ikke har det store kendskab til Facebook i forvejen. Vi har nemlig lavet en step-by-step guide til, hvordan du får indholdet fra årskalenderen over på jeres Facebook-side, så I får planlagt opslagene i lang tid frem.

En velfungerende Facebook-side = En velfungerende forening
En undersøgelse fra sidste år viser, at foreningernes Facebook-sider i høj grad er med til at danne et billede af om foreningen er velfungerende eller ej. Samtidig betyder det også, at hvis man ikke får opdateret sin Facebook-side, så risikerer man at miste medlemmer, sponsorer og frivillige. Derfor er det så vigtigt at man får opdateret ens Facebook-side. Det er blevet foreningernes primære kommunikationsværktøj.

KLIK HER FOR AT FÅ FINGRENE I DET GODE TILBUD, HVOR DU SPARER 1700 KR. OG TIL GENGÆLD FÅR ALT MATERIALE TIL JERES FACEBOOK-SIDE FOR 365 DAGE!