Medlemmerne er omdrejningspunktet i enhver idrætsforening, og det behøver ikke at være svært at få flere medlemmer. Det handler i bund og grund om, at komme ud og vise flaget i lokalområdet, og gøre opmærksom på de tilbud, som I har.

Men hvordan gør man så det?

Herunder kan du læse ni effektive måder, at få skabt noget omtalte omkring jeres klub i området, så I kan få flere medlemmer.

  1. Tal med folk. Kommunikation er nøglen, så fortæl folk ansigt-til-ansigt omkring jeres klub og tilbud. Det kan gøre rigtigt meget godt for jeres klub.
  2. Mails. Brug mails til at kontakte folk og fortælle om jeres klub, muligheder og tilbud.
  3. Sociale medier. Facebook er ofte en rigtig fin måde, at komme i kontakt med folk, der allerede har vist en eller anden form for interesse for jeres forening.
  4. Flyers. Læg en flyer eller folder i vuggestuer, børnehaver og skoler. Det virker ofte ret godt!
  5. Plakater. Hæng nogle plakater op i lokalområdet. Det er de færreste idrætsforeninger, der gør den slags, så det vil give opmærksomhed.
  6. Avisen. Spørg lokalavisen om de ikke vil skrive noget om jeres søgen efter nye medlemmer. Ofte er de meget mere medgørlige end man tror.
  7. Supermarkeder. Hæng en plakat eller flyer op i det lokale supermarked. Der kommer masser af folk, hvilket vil give jer mulighed for at komme i kontakt med nogle, som I måske ellers ikke ville kunne nå.
  8. Lokale Facebook-sider. Lav opslag i din bys eller lokalområdes Facebook-gruppe.
  9. Motivu. Brug hjemmesiden, Motivu, hvor I kan promovere prøvetræninger i jeres klub.

Hvis du har andre ideer til, hvordan man skaffer nye medlemmer, så send os dem på info@fodboldstudier.dk, så vi kan få dem med på listen.