Det latinske udtryk står i logoet for Amatørfodboldens Hall of Fame, for uden bredden ville dansk fodbold, som vi kender det, slet ikke eksisterer. Bunden er fundamentet og derfor er har vi skabt Amatørfodboldens Hall of Fame. Vi vil hædre nogle af dem, som på hver deres måde har bidraget til amatørfodbolden på ekstraordinær vis.

Så for første gang nogensinde bliver der lavet et Hall of Fame for dansk amatørfodbold. En samling af personer der har gjort en ekstraordinær indsats eller forskel for amatørfodbolden på ene eller anden måde.

 

IMO NIHIL NON APICEM. UDEN BUND, INGEN TOP

 

I Amatørfodboldens Hall of Fame vil der blive optaget både ledere, frivillige, trænere, spillere eller andre, der på en eller anden måde har leveret en stor indsats for dansk amatørfodbold.

Fodboldstudier.dk varetager arbejdet og står for Hall of Fame for dansk amatørfodbold, men du kan være med til at bestemme hvem der skal med.

Du kan nemlig indstille en eller flere personer, som du mener har gjort en forskel for amatørfodbolden på den ene eller anden måde og som fortjener den ypperste hæder og en plads i dansk amatørfodbolds historie for altid.

Du kan læse meget mere om Amatørfodboldens Hall of Fame HER.