Jeps, den er god nok!

Alle klubber der indstiller en kandidat til Amatørfodboldens Hall of Fame bliver belønnet med to gratis 3×1 meter bandereklamer eller bannere.

Fodboldstudier.dk har indgået et samarbejde med Lindkon Sport, som betyder at alle klubber der indstiller en kandidat til Danmarks første Hall of Fame for amatørspillere, trænere, ledere, frivillige, dommere osv., altså får en gave – og endda en stor en af slagsen, som kan betyde flere kroner i klubkassen.

Det fungerer ret simpelt:

  1. Indstil din kandidat HER
  2. Tag fat i Hans Møller fra Lindkon Sport på tlf. 60 16 99 12 eller mail: hm@lindkonsport.com
  3. Fortæl hvilken klub I kommer fra og hvem I har indstillet, så sørger Lindkon Sport, i samarbejde med jer, for at I får leveret to bandereklamer eller bannere
  4. …Og I kan begynde at tjene ekstra penge på at sælge bandereklamer til en ny eller gammel sponsor

Amatørfodboldens Hall of Fame er dansk fodboldhistorie
For første gang nogensinde bliver der lavet en Hall of Fame for alle de spillere, trænere, ledere, frivillige, dommere og alle mulige andre, der igennem mange år på den ene eller anden måde har gjort noget eller ydet noget ekstraordinært breddefodbolden for deres klub, lokalområde, region eller måske nationalt. En samling af personer der har gjort en ekstraordinær indsats eller forskel for amatørfodbolden på ene eller anden måde.

I Amatørfodboldens Hall of Fame vil der blive optaget både ledere, frivillige, trænere, spillere eller andre, der på en eller anden måde har leveret en stor indsats for dansk amatørfodbold.

Du kan læse meget mere om Amatørfodboldens Hall of Fame HER.